Momčad GRK Varaždina 1930 je na trećem mjestu tablice sa 17 bodova, a Metalac je peti s 11 bodova Foto: Dražen Novosel

Dabrovi u 2. kolu Lige za ostanak večeras protiv Metalca u dvorani Sutinska vrela

| 19.4.2017. u 12:19h | Objavljeno u Sport

Momčad GRK Varaždina 1930 večeras očekuje susret 2. kola Lige za ostanak, a suparnik će im u zagrebčkoj dvorani Sutinska vrela biti momčad Metalca. Dabrovi su pobjedom krenuli u doigravanje za ostanak u Premijer ligi, pobijedivši u subotu u Graberju susretu 1. kola momčad Rudara iz Ruda rezultatom 28:22, poluvrijeme 16:12.

- Osjećao sam veliki pritisak, jer sam se htio pobjedom odužiti ljudima iz uprave i igračima, koji su me sjajno prihvatili. Bilo je zadovoljstvo trenirati ove igrače mjesec dana, jer su pozitivna grupa mladih ljudi i zbog njih sam najviše sretan što smo pobijedili Rudara. Ništa još nije gotovo, ovo je tek prvi susret u Ligi za ostanak, početak malog maratona, u kojem pobjeđuju najizdržljiviji. Malo nas remete ozljede, ali u ovom dijelu lige nema zdravih ekipa.Idemo stisnuti zube, zadržati Varaždin tamo gdje mu je mjesto i pomalo graditi ekipu za veće iskorake - naglasio je trener GRK Varaždina Željko Čagalj.

Nakon večerašnjeg ogleda s Metalcem, koji će početi u 19 sati, Dabrovi će u subotu, 22. travnja, u 19 sati, u dvorani na Dravi ugostiti momčad Poreča.