Frano Vujović postigao je četiri gola večeras protiv Gorice i bio među najefikasnijima u momčadi Dabrova Foto: Krešimir Đurić

Dabrovi sa 7 golova razlike izgubili od posljednjeplasirane Gorice

| 9.2.2019. u 20:22h | Objavljeno u Sport

U susretu 14. kola Premijer rukometne lige večeras je u Velikoj Gorici domaća Gorica pobijedila momčad GRK Varaždina 1930 rezultatom 30:23, poluvrijeme 16:9.

Dabrovi su i na ovom susretu nastupili bez ozlijeđenog Dominika Novaka, ali je u momčad bio novopridošli pivot Nikola Šerić, koji je postigao 4 gola te je s Franom Vujovićem bio najefikasniji u varaždinskom sastavu, u kojem je Jurica Vidaček pridodao 3 gola.

Domaći je sastav bolje krenuo u utakmicu i u prvo vodstvo na susretu došao u 5. minuti. Deset minuta kasnije imali su prednost od 5 golova, dok se na odmor otišlo sa 7 golova prednosti za Goricu. U dva su navrata u drugom poluvremenu rukometašice Gorice imali i po 9 golova prednosti.

Kod domaćina najefikasniji su bili Davor Ćavar sa 7 i Ivan Laljek s 5 golova. Bio je ovo 7 poraz varaždinske momčadi koja se nalazi na 8. mjestu tablice s 12 bodova i u sljedećem će kolu ugostiti momčad Sesveta.