Kapetan Dabrova Jurica Vidaček bio je najefikasniji u varaždinskom sastavu večeras protiv Sesveta Foto: Krešimir Đurić

Dabrovi predvođeni Vidačekom i Vujovićem došli do pobjede nad Sesvetama

| 17.2.2019. u 19:46h | Objavljeno u Sport

U susretu 15. kola Premijer hrvatske rukometne lige večeras su u dvorani u Graberju igrači GRK Varaždina 1930 pobijedili momčad Sesveta rezultatom 31:27, poluvrijeme 15:11. Dabrovi su i dalje na 8. mjestu tablice, ali su ovom pobjedom s 14 osvojenih bodova, došli na bod zaostatka za četvrtim mjestom, koje vodi u doigravanje za prvaka.

Sesvete je bolje ušlo u utakmicu i bilo je u vodstvu do 15. minute nadmetanja kada su Dabrovi izjednačili na 6:6, a minutu kasnije su i poveli 7:6. u nastavku prvog dijela samo su povećavali vodstvo, a na poluvrijeme se otišlo sa 4 gola prednosti za varaždinski sastav.

Dabrovi su vodili i u drugom dijelu, imali i 7 golova razlike, a na kraju se završilo rezultatom 31:27. Najučinkovitiji kod GRK Varaždina 1930 bio je kapetan Jurica Vidaček s 9 golova, 8 ih je pridodao Frano Vujović, četiri Tomislav Špruk, a po 3 su postigli Karlo Šerić i Luka Trojko.

Veliki obol pobjedi dali su i vratari varaždinske momčadi, Sandro Meštrić, koji je imao 13 obrana i Domagoj Črnila, koji je obranio tri sedmerca. Kod Sesveta 9 je golova postigao Nikola Mirosavljević.