Dabrovi danas protiv Dugog Sela za prolaz na final four hrvatskog Kupa

| 13.4.2016. u 08:20h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Momčad Gradskoga rukometnoga kluba Varaždin 1930 nakon osvajanja prvog mjesta u regularnom dijelu Premijer lige okreće se nastavku natjecanja u Ligi za prvaka, čiju će utakmicu igrati u subotu, 16. travnja, u 19 sati u dvorani na Dravi, protiv zagrebačke Dubrave. Prije toga danas će u dvorani na Dravi od 17 sati Varaždinci odigrati četvrtfinalni susret hrvatskoga kupa protiv drugoligaša Dugog Sela.

Utakmica se trebala igrati u gostima, no Dugo Selo je dogovorilo odigravanje susreta u Varaždinu. Pobjednik ove utakmice osigurat će plasman na “final four” hrvatskoga kupa, od 13. do 15. svibnja u Umagu. Sve osim prolaza Dabrova na taj završni turnir bilo bi iznenađenje.

Ništa drugo osim našeg slavlja ne dolazi u obzir, ali do pobjede neće biti lako doći. Bit će iznimno teško, jer smo intenzivno trenirali prošli tjedan, odradivši devet treninga, s obzirom na to da nam je to bila posljednja mogućnost da se pripremimo za Ligu za prvaka i pretpostavka je da u srijedu nećemo biti najsvježiji i najodmorniji. Međutim, mi smo vrhunska ekipa, bili smo najbolji u Premijer ligi i na našem terenu nitko nema prevelikih izgleda – rekao je trener GRK Varaždina 1930 Vladimir Vujović.

Dabrovi će igrati protiv vrlo poletne, brze i mlade ekipe, koja je fizički kvalitetno pripremljena.
Činjenica da na svakoj utakmici postižu više od 30, pa čak i 35 golova, govori u prilog tome da će utakmica biti vrlo visokog intenziteta i tempa. Naravno, formu tempiramo za Ligu za prvaka, a da nismo odradili pripreme prošli tjedan, teško da bismo u visokom tempu mogli odigrati do kraja na željenom nivou Ligu za prvaka i nadamo se završnici kupa – zaključio je trener GRK Varaždina 1930 Vladimir Vujović.