Cheerleading klub Bravo zlatni u Vrhniki

| 12.4.2016. u 11:02h | Objavljeno u Sport

U slovenskom gradu Vrhnika održalo se 9. međunarodno cheerleading natjecanje pod nazivom “Frogs cheer cup 2016.”. Varaždinske cheerleadersice i ove su godine nastupile na ovom prestižnom natjecanju na kojem se okupilo 1100 cheerleadera iz Austrije, Mađarske, Italije Slovenije i Hrvatske. Našu zemlju su zastupale četiri natjecateljice iz varaždinskog Cheerleading kluba Bravo: Lucija Rešetar, Hana Hrešć, Klara Petric i Ana Vučaj.

Djevojke su se natjecale u kategoriji junior group stunt all girl i osvojile prvo mjesto koje je osam godina pripadalo domaćinima. Veliko je to priznanje za hrvatski cheerleading jer je to kategorija  u kojoj je velika konkurencija i teško je doći do najviše stepenice.

- Natjecanje je bilo izuzetno dobro organizirano, plesalo se po tribinama, navijalo i stvorila se posebna energija. Bilo je nagrada za najmlađe, za trenere, ali i za navijače s tribina, koji su bučno bodrili svoje ekipe. Svakog dana rastemo po broju djevojčica i trenera u klubu i možemo reĆi da je ovo naša najuspješnija natjecateljska sezona do sada - zaključuje voditeljica kluba Bravo Dunja Ščapec.