Igrač zadnjeg reda varaždinskog drugoligaša Maks Juraj Ćelić vjeruje u povoljan rezultat u večerašnjem nadmetanju Foto: Krešimir Đurić

Ćelić: Moramo igrati na kartu našeg iskustva i dominirati u igri

| 15.9.2018. u 09:01h | Objavljeno u Sport

U sklopu 4. kola Druge hrvatske nogometne lige momčad Varaždina će večeras na stadionu Varteksa od 19 sati igrati protiv drugog sastava Hajduka.

Varaždinci nakon 3 odigrana kola imaju maksimalan bodovni učinak, dok je Hajduk ostvario po jednu pobjedu, poraz i neriješeni ishod. Lani je druga momčad Hajduka u Varaždinu osvojila 4 boda.

- Hajduk je momčad sastavljena od igrača koji su prošli sve mlađe selekcije Hajduka. To su nezgodni, potencijalni igrači, a njihov trener Siniša Oreščanin ih uvijek dobro posloži. Večeras mora pobijediti naše iskustvo jer su to mladi, neiskusni igrači, tako da moramo igrati na kartu našeg iskustva, uz prepoznatljiv stil igre, dominaciju od prve minute i mislim da s takvim pristupom ne bi smjeli imati problema - naglasio je uoči večerašnjeg susreta igrač zadnjeg reda varaždinske momčadi Maks Juraj Ćelić.

Varaždin ima sjajan start u ovo prvenstvo, a Ćelić se nada nastavku pozitivnog niza.

- Zezam se sa suigračima da smo startali u prvenstvo kao Juventus, pobjedama 1:0,2:1 i 1:0. Možda u nekim trenucima igra nije bila bajna ali tako se osvajaju prvenstva, a to je najbitnije. Mislim da smo u odnosu na prošlu sezonu napokon pokazali i iskustvo, počeli igrati iskusnije što nam je nedostajalo i samo tako trebamo nastaviti. Mislim da će iz utakmice u utakmicu biti sve bolje te da će se početi otpuštati i posljednje doza kočnice u našoj igri, što će nam omogućiti da počnemo potpuno dominirati, nakon čega više neće biti u pitanju sreća ili nesreća već kolika će biti razlika u golovima s kojom ćemo pobjeđivati suparnike - smatra Ćelić.

Kao i prošle sezone i nakon 3 kola Varaždin je najgledanija momčad u Drugoj HNL, a i večeras će biti potrebna podrška publike s tribina stadiona Varteksa.

- Hajduk je otvorena momčad koja voli igrati a mi se volimo nadigravati pozivam sve navijače da dođu i da nas podrže, a sigurno neće požaliti - zaključio je Maks Juraj Ćelić.