Vujović: Odlazimo željni uzvrata za poraz na startu prvenstva

| 28.11.2015. u 09:59h | Objavljeno u Sport

GRK Varaždin 1930 večeras će u sklopu 14. kola Premijer rukometne lige gostovati u Velikoj Gorici, gdje će od 19 sati igrati protiv domaće Gorice. Bit će to drugo gostovanje Dabrova zaredom, nakon što su prošle nedjelje izubili u Kaštelama od sastava Ribola Kaštela 32:21 (15:8).

- Igrom koju smo  pružili prošle nedjelje ne znam kojoj bi ekipi mogli parirati. Kaštela je dala sve od sebe, borili su se od prvog do zadnjeg trenutka a mi smo indolentno ušli u susret i takav je odnos bio tijekom cijele utakmice. Budimo iskreni, jednom se morao dogoditi ovakav pad, a bolje da se to dogodilo sada, nego na nekim utakmicama u kojima smo mogli ostvariti bolji rezultat - rekao je trener GRK Varaždina 1930 Vladimir Vujović.

Nakon 13. kola GRK Varaždin 1930 je na 3. mjestu tablice sa 17 bodova, tri manje od vodeće Dubrave, a večeras će biti gosti osmoplasirane Gorice, koja ima tri boda manje od Dabrova. U prvom kolu ove sezone Gorica je slavila u Varaždinu 19:17.

- Putujemo željni uzvrata za taj poraz na startu prvenstva i uvjeren sam da ćemo u Gorici vratiti bodove koje smo izgubili u prvoj utakmici - zaključio je Vujović.