Bejzbolaši Vindije osvojili međunarodni turnir Karlovac Indoor 2019 Foto: BK Vindija

Bejzbolaši Vindije osvojili međunarodni turnir Karlovac Indoor 2019

| 27.2.2019. u 14:27h | Objavljeno u Sport

Kadeti (U14) Baseball klubaVindijaVaraždin, ove nedjelje 24. veljače, osvojili su međunarodni dvoranski baseball turnir u KarlovcuKarlovac Indoor 2019“.

Nakon gostovanja na Indoor turnirima u Ljubljani, Varaždinu i Novom Sadu ovog vikenda u Karlovcu je odigran još jedan dvoranski turnir u baseballu. Turnir se igrao po prilagođenim pravilima dvoranskom baseballu. Umjesto bacača, igralo se na pitch mašinu, a koristile su se mekane bejzbol loptice. Varaždinci su cijeli turnir odigrali gotovo bez greške te prikazali kvalitetu pogotovo u fazi napada.

U jakoj skupini sa Zagrebačkom ekipom „Blue Sox“ te hrvatskom „Little League Cratia North“ reprezentacijom, ostvarili su dvije uvjerljive pobjede te se kao prvi iz skupine plasirali u finale. Tamo ih je dočekala domaća ekipa BKOlimpija“. Iako Karlovčani imaju kvalitetnu ekipu, ovog puta nisu mogli parirati raspoloženim Varaždincima te su Vindijini bejzbolaši osvojili finale s uvjerljivih 21:9, a MVP-om turnira proglašen je Vindijin bejzbolaš, Erik Šučo Sabol.

Dan ranije, u subotu 23. veljače, Vindijina Minor LL ekipa (U10), plasirala u finalni turnir „Školske baseball lige“ koji se igra na Zagrebačkom Velesajmu 9. ožujka. U finalni turnir ulaze s prve pozicije s 13 pobjeda od ukupno 15 utakmica.