Bednja i Varaždin danas igraju prvi susret finala Kupa ŽNS-a, uzvrat već u nedjelju Foto: Dražen Novosel

Bednja i Varaždin danas igraju prvi susret finala Kupa ŽNS-a, uzvrat već u nedjelju

| 28.5.2019. u 08:26h | Objavljeno u Sport

Danas je na rasporedu prva od dvije finalne utakmice Kupa Županijskog nogometnog saveza. Nakon što je bilo poznato da su se u finale Kupa plasirali četvrtoligaš Bednja iz Beletinca i od sljedeće sezone novi prvoligaš Varaždin, u kancelariji Saveza najavili su da će termini finalnih utakmica biti određeni nakon što će biti poznato hoće li se momčad Varaždina izravno plasirati u Prvu HNL ili će morati igrati dodatne kvalifikacije protiv Istre 1961, a koje su na rasporedu 2. i 5. lipnja.

S obzirom da je Varaždin pobjedom nad Šibenikom od 3:1 u derbi susretu 25. kola Druge HNL osigurao naslov prvaka izravni plasman u Prvu HNL u sezoni 2019./2020. određeno je, dogovorom klubova, da će se obje finalne utakmice Kupa ŽNS-a igrati u Beletincu, na igralištu Kod mosta.

Prva je utakmica na rasporedu je danas od 17 sati i 30 minuta, a drugi će susret početi u nedjelju, 2. lipnja od 16 sati. Ogled Varaždina i Bednje u finalu ovogodišnjeg Kupa ŽNS-a repriza je lanjskog finala, u kojem je slavio Varaždin. Inače, obje su momčadi plasmanom u finale stekle pravo nastupa u pretkolu hrvatskog Kupa sljedeće sezone.

Označeno u