Ulaznice za film "Moja čudovišna obitelj" osvojili su...

Sponzorirani članak | 26.10.2017. u 18:28h | Objavljeno u Sponzorirano

Dobitnici CineStar ulaznica za film "Moja čudoišna obitelj" su Nikolina Gluhak i Anamarija Jelaković. Čestitamo!

Osvojili ste po dvije ulaznice, koje možete podići na blagajni CineStara Varaždin uz predočenje identifikacijskog dokumenta i iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 08.11.2017. u CineStaru Varaždin.

Ostalima više sreće drugi put.

ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
„Moja čudovišna obitelj" je adaptacija istoimenog bestselera Emmyjem ovjenčanoga autora Davida Safiera ("Berlin, Berlin"), koji je preveden na 18 jezika i objavljen u preko 40 zemalja.

SADRŽAJ FILMA:
Obitelj Wishbone je daleko od sretne obitelji. Mama Emma vlasnica je knjižare koja je u velikim dugovima. Tata Frank je ozbiljno preopterećen poslom i trpi svakodnevnu torturu svog šefa, kćer Fay je samosvjesna tinejdžerica zaokupljena prvom srednjoškolskom simpatijom, a genijalca Maxa maltretiraju vršnjaci u školi. I tu nije kraj. Na maskenbalu zla vještica Baba Yaga pretvara ih sve u čudovišta! Ova čudovišna obitelj mora natjeravati vješticu po cijelom svijetu kako bi skinuli prokletstvo. Tijekom ove avanture obitelj Wishbone upada u nevolje s pravim čudovištima te samim grofom Drakulom koji iskazuje Emmi svoju besmrtnu ljubav. U ovom slučaju, avantura života i put do obiteljske sreće otežan je zamkama i oštrim zavojima, odnosno oštrim zubima...

Označeno u