U Čakovcu otvoren Logopedski kabinet Sonus

Sponzorirani članak | 27.2.2018. u 12:25h | Objavljeno u Sponzorirano

Na adresi Buzovečka 71 u Čakovcu nedavno je otvoren Logopedski kabinet Sonus čija je voditeljica magistra logopedije Željka Slaviček s višegodišnjim iskustvom u logopedskom radu.

Osnovne usluge koje pruža Logopedski kabinet Sonus su logopedska procjena, logopedska terapija te savjetovanje roditelja. Također, nude i uslugu logopedske terapije u patronaži za slabije pokretne i nepokretne osobe te logopedski probir djece na jezično-govorne poremećaje u dječjim vrtićima. Usluge su namijenjene djeci s rizikom za nastanak komunikacijskih i jezično-govornih poremećaja, djeci i odraslima s komunikacijskim poremećajima (teškoće u socijalnoj komunikaciji i socijalnim interakcijama) te djeci i odraslima s jezično-govornim poremećajima (nerazvijen govor, teškoće u proizvodnji i/ili razumijevanju jezika, artikulacijski poremećaji, disleksija, disgrafija, diskalkulija, netečan govor, poremećaji glasa).

sonus2

- Veliku pažnju posvećujemo individualnim potrebama korisnika, a veoma nam je važan i rad s roditeljima u vidu savjetovanja i pružanja podrške u terapijskom procesu. Kabinet je bogato opremljen logopedskim dijagnostičkim sredstvima te didaktikom kako bi usluge koje pružamo bile maksimalno kvalitetne - kaže voditeljica Ž. Slaviček.

Narudžbe se primaju telefonskim pozivom te SMS porukom na broj 095 432 1002, slanjem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili ispunjavanjem obrasca za narudžbu na internetskoj stranici www.sonus-logopedija.eu