Trebate li kupiti još jedan par cipela? Muške tenisice i mokasine za sve prigode

VV | 22.4.2021. u 09:07h | Objavljeno u Sponzorirano

Muške cipele zasigurno su najvažniji dio svakog muškog stajlinga. Ne možete kombinirati jednu te istu obuću s brojnim odjevnim kombinacijama. Zato bi svaki muškarac u svojoj garderobi trebao imati barem jedan par popularnih oxfordica koje se odlično slažu s odijelom, ali i trapericama, zatim par mokasinki za vruće ljetne dane i casual stajling te, dakako, tenisice za sportski i ležerni izgled.

Koje su najbolje muške tenisice za svaki dan?

Godinama su Asics modeli tenisica bili sinonim za udobnost i kvalitetu. Ništa se nije promijenilo ni danas. Ako tražite lagane i udobne muške tenisice u kojima možete bezbrižno uživati u svim omiljenim aktivnostima, onda je model Gel-Kayano 5 izvrstan odabir. Bez obzira na to hoćete li ih nositi na posao, u svakodnevnu šetnju gradom ili za aktivnosti na otvorenom, prednji i stražnji dio tenisica dodatno je ojačan kožom kako bi vam pružio stabilnost i ugodnost kakvu zaslužujete.

Gornji dio većinom je izrađen od brušene kože, no u kombinaciji s mrežastim materijalom na području prstiju, osigurava cirkulacija zraka i ujedno sprječava znojenje. Tenisice su iznimno udobne te savršeno prianjaju svakom obliku stopala. Model je dodatno opremljen EVA, Solyte, Trusstic System i GEL tehnologijom koja je zaslužna za izvrsno ublažavanje udaraca. Posebni sloj materijala u potplatu također pridonosi udobnosti i zaštiti stopala. Potplat je izrezan, što znači da tenisice savršeno prianjaju na glatkim i skliskim površinama.

Nike Air Max2 Light tenisice sinonim su za udobnost 

Vraća se klasik iz davne 1994. godine te za sobom donosi najmodernije tehnologije poput Air Max, Air Sole, Max Air, Nike Air i Phylon. Riječ je o iznimno udobnim muškim tenisicama u kojima ćete imati osjećaj kao da hodate po oblacima. Karakteristični mrežasti gornji dio, dodatno kožom ojačani prednji i bočni dio te mekani gumeni potplat sa sintetičkim oblogama osiguravaju udobnost kakvu ste oduvijek tražili.

Model je izrađen od kvalitetnih materijala koji jamče dugotrajnost i izdržljivost, stoga ih možete nositi i tijekom zahtjevnijih aktivnosti. Dolazi u više različitih kombinacija boja: kombinaciji bijele i plave, crvene i bijele, crne i bijele te žute i bijele. Postoje i čisto bijele te čisto crne, za sve one koji preferiraju jednobojne muške sneakers.

muske-mokasinke.jpg

Vraćaju li se muške mokasinke u modu?

Muške mokasinke nosile su se još u vrijeme 1. svjetskog rata. I to su ih nosili mnogi poljoprivrednici jer su bile iznimno udobne i lagane, kao stvorene za rad na otvorenom. Ubrzo je nastupio njihov daljnji razvoj i unaprjeđenje dizajna zbog čega su postale cipele broj jedan za svaku poslovnu prigodu.

Dobro izrađena konstrukcija potplata i opšava te klasične linije čine mokasinke da izgledaju savršeno čak i kad su neuredne i istrošene.

Na ecipele.hr predstavljamo vam veliku kolekciju muških mokasinki  u kojoj se isprepliću razni modeli od klasičnih crnih pa sve do modernijih mokasinki s uzorkom. Isprobajte U.S. Polo Assn. mokasinke u bež boji od brušene kože ili nešto drugačije Sebago mokasinke izrađene od prirodne glatke kože. Dolaze u plavoj boji te se kopčaju vezicama.

Za koji god model se odlučiti, nećete pogriješiti, jer riječ je o bezvremenskim muškim cipelama idealnim za sve prigode.

Označeno u