Slatki gušti u restoranu Shamper

Sponzorirani članak | 19.10.2016. u 10:27h | Objavljeno u Sponzorirano

Vrhunac svakog objedovanja, i ono što će zaokružiti cijelu priču, je desert koji dolazi kao slatko na kraju. Svjesni toga, u restoranu Shamper posebnu pažnju posvećuju pripremi slastica iz njihove ponude.

Foto 1. Od biskvita do slasne torte rađene u samom restoranu Shamper

Bogata i inovativna, vrhunska gastronomija restorana Shamper upotpunjena je pomno biranim desertima koji se pripremaju na licu mjesta, u kuhinji restorana. Od skoro zaboravljenih tradicionalnih slastica pa do 'modernih' oblizeka, slatka ponuda prilagođena je svačijem guštu. No jedan desert posebno se ističe, a to je torta od kruške i karamela.

Kombinacija biskvita, kreme od kruške, karamela i badema savršeno je sjedinjena u kolač koji će vas oduševiti svojom jedinstvenošću. Sve namirnice koje se koriste za pripremanje ove torte isključivo su domaće proizvodnje.

Foto 2. Torta spremna za hlađenje

Tako se kruške dobavljaju od lokalnih proizvođača, a bademi se dopremaju iz Dalmacije od provjerenih obiteljskih gospodarstava. Osnovna nit vodilja restorana Shamper provjerene su namirnice i zadovoljstvo gostiju dobivenim, a savršeni primjer toga upravo je ova torta.

Dođite u Shamper, okusite jedinstvenu i inovativnu kuhinju te počastite svoje najdraže slatkim užitkom koji će vam još dugo ostati u sjećanju. Rezervacije možete učini na broj telefona 040/390 777 ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Foto 3. Rezultat truda Shamperovih kuhara istančan je okus torte

Označeno u