Recite zbogom zimi i pozdravite proljeće uz nove trendi kolekcije koje su upravo stigle u Trgovački centar Lumini

Proljeće je donijelo nove trendi kolekcije u centar Lumini

VV | 22.3.2021. u 15:27h | Objavljeno u Sponzorirano

Dobro nam došlo predivno proljeće! Nakon duge i hladne zime, došlo je vrijeme da odbacimo debele jakne, kapute, kape i šalove i napravimo mjesta za trendi proljetne komade.

Ovog proljeća sve je dopušteno - razigrani cvjetni motivi na haljinama i suknjama, prugice na majicama i hlačama i životinjski uzorak na cipelama i torbicama. 'It' boje proljetne sezone unijet će živost u garderobu – od bubblegum pink, ružičaste pa sve do žute i zelene, novim kolekcijama dominiraju razigrani uzorci i komadi.

Kako bi vam olakšali potragu za komadima koji će unijeti veselje u vaše ormare, zaštitno lice Trgovačkog centra Lumini, modna stilistica i influencerica Ana Bacinger, 'složila' je romantični look uz koji nećete proći nezapaženo.

Ana_Bacinger_x_Lumini_PR.jpg

Kupi look: jakna Levi’s (Europa 92) 899 kn, majica s kragnom H&M 99,90 kn, kardigan na kopčanje H&M 99,90 kn, suknja C&A 99,90 kn, torbica Orsay 219,90 kn, natikače H&M 199 kn

Suknja s cvjetnim motivom stvorena je za sve romantičarke, a odlično izgleda uz ljubičastu vestu i bezvremenski klasik – traper jaknu. Ove sezone, velike kragne kakve smo nosili kao djeca, vraćaju se na velika vrata pa s ovim modelom bijele košulje ne možete pogriješiti. Smeđe natikače dat će cijelom stylingu dašak elegancije i voilà – romantični styling za posao ili kavu na terasi je gotov.

Ovo je samo mali dio iz ponude novih proljetnih kolekcija koje su stigle u Trgovački centar Lumini pa nemojte propustiti priliku i osvježite svoju garderobu nekim od trendi komada svjetski priznatih modnih brendova.

PR_glavna_Lumini_proljetne_kolekcije.jpg

Trgovački centar Lumini pripremio je i brojna proljetna iznenađenja pa obavezno pratite Facebook, Instagram i web stranicu jer vas čekaju poklon bonovi iza ružičastog zida?.

Čuvajte sebe i svoje najmilije.

I ne zaboravite: Ostanimo odgovorni u shoppingu

Označeno u