Podarite si dobar božićni i novogodišnji provod u Le Trésor caffeu

Sponzorirani članak | 20.12.2017. u 10:17h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

Blagdansko vrijeme dolazi svugdje pa tako i u svima omiljeni i najdraži kafić u Hrašćici.

Kako se bliži kraj 2017. godine, dolazi još jednom za mnoge najradosnije vrijeme godine, a to je blagdan Božića. Svi se žurno spremamo da uredimo svoje domove, postavimo božićna drvca, pripremimo svoje najdraže blagdanske kolače i kupimo darove za svoje najdraže i najmilije. Sve te pripreme zahtjevaju trud i rad, ali na jednom mjestu vas već čeka pravi božićni ugođaj, a to je Le Trésor caffe u Hrašćici smješten na izuzetno frekventnoj lokaciji na adresi Kralja Tomislava 20.
- Za naše vjerne goste i nove posjetitelje preuredili smo kafić i VIP prostor da dočaramo pravo božićno vrijeme. Svaki vikend imat ćemo nešto posebno za naše goste sve do prvih dana nove godine. Već smo do sada ponudili puno novih sadržaja, a svaki vikend će se gosti tijekom zime u doba božićnih blagdana moći do četiri ujutro zabavljati - najavio je Krunoslav Plantak, vlasnik Le Trésor caffea.

IMG 0610

Božićnu čaroliju je dočarala Mirjana Ivančan, poznata dizajnerica za interijere, koja je i uređivala za poznate osobe iz sportskog i modnog svijeta poput Janice Kostelić, Igora Cvitanovića, Branke Bebić-Krstulović, a umjetničke duše mogu uživati u slikama Roberta Garafolića na zidovima lokala.

- Svi zidovi našeg lokala s ponosom nose slike poznatog varaždinskog umjetnika, koji je također nedavno imao izložbu svojih umjetničkih radova - rekao je Plantak. Beč je u zimskim mjesecima poznat i kao turistički magnet za sve one koji žele doživjeti istinsku čaroliju adventa, ali za sve one koji to ne mogu, neka ne žale, jer taj dašak Beča možete dobiti i mnogo bliže domu. Naime, uz uobičajenu vrhunsku ponudu pića, u ovogodišnjoj posebnoj božićnoj ponudi naći će se i bečki punč s ovogodišnje ponude adventa u Beču.
- Posebno u našoj ponudi nudimo slavni autohtoni bečki punč kojeg dovozimo baš s ovogodišnjeg izdanja bečkog adventa. Imamo okuse naranče i šumskog voća, a to ćemo poslužiti gostima u prigodnim šalicama sa zgodnim božićnim štihom - rekao je Plantak.

Nakon Božića dolazi još i proslava Nove godine, a i za to čekaju iznenađenja i zabavan sadržaj. Staru godinu moći ćete otpratiti već od 10 sati ujutro do 10 navečer uz živu glazbu Prvih srakarskih tamburaša te DJ Zoka.
- Naš ispračaj godine je već poznati po Varaždinu i okolici i svima će zasigurno biti noć za pamćenje i najbolji način da započnete novu godinu u odličnom raspoloženju - zaključio je Plantak, a proslavi će se možda pridružiti i ponajbolji nogometaš NK Varaždina Dejan Glavica koji je postao kum Le Trésor Caffea. Zato provedite ove božićne blagdane u jednom od najboljih lokala u okolici Varaždina.

Galerija slika