Natječaj za izbor 21. Vinske kraljice Slovenije 2017

Sponzorirani članak | 3.10.2016. u 11:41h | Objavljeno u Sponzorirano

Slovenija je zemlja s bogatom tradicijom kulture vina i vinarske proizvodnje i tim povodom i za iduću godinu organizira izbor Vinske kraljice Slovenije, 21. po redu.

Prestižna titula Vinske kraljice Slovenije nosi i određene obaveze, jer Vinska kraljica je i predstavnica slovenskog turizma, kulturne baštine, slovenskih vinogradarskih regija i Slovenije kao top odredišta za ljubitelje dobre kapljice.

Uz to, Vinska kraljica je odgovorna za dobivanje novih prijatelja vina kako u Sloveniji, tako i u inozemstvu.

Titulu Vinske kraljice mogu ponijeti djevojke između 18 i 25 godina, slovenska državljanke s poznavanjem kulture vina i slovenskog vinogradarstva, poznavanjem barem jednog glavnog svjetskog jezika i vozačkom dozvolom B kategorije.

Kandidatkinje koje će zadovoljiti uvjete će u studenom biti pozvane na predstavljanje komisiji za izbor 21. Vinske kraljice Slovenije. Najprimjerenija djevojka, koja će biti izabrana sukladno pravilniku, će biti okrunjena kao 21. Vinska kraljica Slovenije i to u siječnju 2017. Godine.

Prijave kandidatkinja moraju sadržavati ime i prezime, adresu, datum i mjesto rođenja, kontakt podatke (telefon, e-mail), podatke o stručnoj spremi i obrazovanju, kratak životopis i fotografiju se primaju do 24. listopada 2016. godine na adresu: Pomurski sejem d.d., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona (Vinska kraljica Slovenije) ili e-mail miran.mate@pomurski-sejem.

Sve dodatne informacije nađite na stranici www.pomurski-sejem.si.