Lumini poklanja proljetni shopping!

Sponzorirani članak | 26.3.2021. u 18:56h | Objavljeno u Sponzorirano

Jeste li se ikad zapitali kako bi to bilo da ste modni influencer? Mogli biste se cijele dane igrati s modom i spajati maminu bundu iz 70-ih godina prošlog stoljeća s najnovijom hit torbicom u neonsko žutoj boji. Uz to, još biste i zarađivali radeći najluđe modne kombinacije. Kako bismo vam bar na tren ostvarili snove, u atriju centra Lumini postavili smo prekrasan ružičasti zid!

Što trebate napraviti? Vrlo je jednostavno! Nabacite svoj najdraži, najluđi, najelegantniji styling i pofotkajte se ispred ružičastog zida i oborite nas s nogu svojom pozitivnom energijom ?!

Nagradni natječaj „Lumini poklanja proljetni shopping!“ na Facebook stranici centra traje od 24. ožujka do 4. travnja.

Fotku objavite u komentar ispod objave nagradnog natječaja i možda baš vi osvojite jedan od 6 poklon bonova od 500 kuna! Lumini žiri će izabrati najkreativnije stylinge i dobitnike obavijestiti do 8.4. u 17 sati porukom ili komentarom.

Ako vam treba malo inspiracije, provjerite što je naše zaštitno lice i prava modna influencerica Ana Bacinger izdvojila za romantični proljetni styling i možda vam ideje dođu same. Njezin look pogledajte na linku.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte OVDJE.

Čuvajte sebe i svoje najmilije.

I ne zaboravite: Ostanimo odgovorni u shoppingu!

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.

Lumini_poklanja_proljetni_shopping_glavna_2.jpg