Ulaznice za 10. Međunarodni sajam lova i ribolova osvojili su...

V.V. | 21.4.2017. u 08:40h | Objavljeno u Sponzorirano

Jubilarni 10. Međunarodni sajam lova i ribolova održava se u Gornjoj Radgoni od 21. do 23. travnja te po povoljnim uvjetima nudi razgledanje, izbor i nabavku najnovije lovačke i ribičke opreme, pribora, odjeće i obuće kao i terenska vozila.

Mi smo dijelili 10 x 2 ulaznice, a njih su osvojili:

  1. Halamek Boris
  2. Dominik Krsnik
  3. Marko Lukinec
  4. Sara Dozet
  5. Dalibor Magić
  6. Ivana Sukačić
  7. Vlado Mudri
  8. Blaženko Jakupec
  9. Zoran Lukčić
  10. Robert Bužić

Čestitke dobitnicima, ulaznice će vas čekati na blagajni, a možete ih podići uz predočenje ososbne iskaznice.

Ostalima više sreće drugi put.

Zanimljive izložbe

Pozvani ste na zanimljive izložbe koje priređuju krovne organizacije iz područja gospodarenja prirodom kao i na aktualna stručna savjetovanja. Za dobro raspoloženje posjetitelja, sajam organizira mnoga društvena događanja. Ove godine Ribolov će se prvi puta predstaviti kao zasebna zaokružena izložbena cjelina.

Predstavljanje i prodaju najnovijih proizvoda za lov, ribolov i kinologiju pratiti će mnoge strukovne izložbe koje organiziraju Lovački savez Slovenije i Lovački savezi iz drugih država, Zavod za šumarstvo Slovenije, Streljački savez Slovenije, Kinološki savez Slovenije, Klub ljubitelja jazavčara i ptičara, Ribički savez Slovenije, Sektora za lov i Ribolov u sastavu Ministarstva za poljoprivredu šumarstvo i prehranu Slovenije, te Udruženje za sokolarstvo i zaštitu ptica grabljivica Slovenije.

Svaki dan biti će izloženi lovački trofeji kao i životinje u njihovom prirodnom okruženju, predstaviti će se ponuda slovenskih rijeka i jezera s naglaskom na lov predatora i ciprinida.
Na pozornici će se odvijati nastupi lovačkih rogista i pjevačkih zborova. U okviru sajma predstaviti će se i zanimanje puškar, biti će organizirano gađanje mete lukom i strijelom, zračnim oružjem i gađanje na električnu metu. Odvijati će se probne vožnje terenskih vozila, prikaz slovenskog ribogojstva, degustacija jela od riba te prikaz projekta »Slovenski riblji produkti«.

U petak će se na glavnoj pozornici odvijati predstavljanje lovačkih pasa praćen sa stručnim komentarom. Ribolovni savez Slovenije poziva vas na konferenciju za medije a posebna tema biti će predavanje namijenjeno mladim ribolovcima. Subota nam donosi Slovenski lovački dan te državnu CAC izložbu lovačkih pasa svih pasmina. U nedjelju su na programu natjecanja u kuhanju lovačkog gulaša i ribljeg paprikaša, državno natjecanje u oponašanju rike jelena, prezentacija sportske kinologije u različitim disciplinama, a dodijeliti će se i priznanja za »Slovenski riblji produkt« kao i za najbolje salame od mesa divljači.


NATURO, 4. Međunarodni sajam aktivnosti i odmora u prirodi, poziva od 21. do 23. travnja u Gornju Radgonu sve ljubitelje održivog turizma i aktivnog provođenja slobodnog vremena u prirodi.

Na sajmu će posjetitelji naći ideje i informacije za odmor i kretanje u netaknutoj prirodi, za pješačenje, trčanje, planinarske i biciklističke izlete, za različite vježbe tijela i duha. Moći će uživati u regionalnim kulinarskim specijalitetima i sudjelovati u atraktivnim predstavljanjima rekreacije u prirodi. Predstaviti će se Turistički savez Slovenije, društva i info centri, općine, a sa svojim turističkim ponudama predstaviti će se regija Pomurje, Austrijska Štajerska i Hrvatsko Međimurje, Planinarski savez Slovenije … Na ponudi će biti zdrava prehrana, izabrana kulinarika i vina, ideje i proizvodi za zeleno uređenje okoliša. Povoljna kupnja nudi se na tržnici prirodne kozmetike, proizvodi sa sela kao i sa domaćih obrta. Posjetitelji će moći pratiti ekstremne penjačke vještine na stijeni za penjanje, a i sami će moći isprobati taj uspon. Sajam pruža mnoge prilike; upoznavanje sa treningom i pravilnom prehranom za trčanje i za nordijsko hodanje, za različite borilačke vještine, tu je i škola tenisa, ronilačka oprema, a prikladno opremljeni ronioci moći će i sami zaroniti na sajamskom bazenu. Predstaviti će se i vrhunski sportaši Sportske jedinice Slovenske vojske. Tu je i poseban program iz orijentacije u prirodi kao i orijentacijska trka s nagradama za najuspješnije ekipe.

Za posjetitelje sajma pripremljena je i posebno atraktivna izložba starodobnih i povijesnih vozila i transporta i tehnike „AUTO MOTO KLASIKA“, priredba izložbenog i prodajnog karaktera posvečena svim vrstama starodobnog prijevoza i starinske tehnike. Priredbu organizira SVS, Savez slovenskih ljubitelja starodobnih vozila u sudjelovanju s Pomurskim sajmom.


Više informacija saznajte na www.pomurski-sejem.si