Frizerski salon PIKA predstavio Kerastase proizvode za kosu

Sponzorirani članak | 16.11.2016. u 13:35h | Objavljeno u Sponzorirano

Frizerski salon PIKA održao je danas u Boutique hotelu Park prezentaciju Kerastase proizvoda za njegu kose, francuskog međunarodnog luksuznog brenda koji je sastavni dio multinacionalnu pariške matične tvrtke L'Oréal grupe.

- Danas ćemo pričati i slaviti kosu. Kad navečer skinete šminku, kad se ujutro probudite, jedino je kosa ukras koji nikad ne skidate. Kosa je kruna na vašoj glavi. Zato kosu trebamo njegovati. ovo je priča o kosi kao kruni vaše ljepote, ovo je priča o Kerastase - istaknula je na predstavljanju proizvoda vlasnica Frizerskog salona PIKA Nada Stadaas.

Kerastase je francuski međunarodni luksuzni brend za njegu kose, sastavni dio multinacionalnu pariške matične tvrtke L'Oréal grupe. L'Oréal je najveća svjetska kozmetička tvrtka koja djeluje na području kozmetike, koncentrirajući se samo na boju kose, njegu kože, zaštita od sunca, make-up, parfeme i njegu kose.

L'Oréal Paris je tvtka poznata po istraživačkim pothvatima, inovacijama i korištenju nanotehnologije u svojim proizvodima. L'Oréal istraživački laboratorij jedan je od najvećih vlasnika patenta s područja nanotehnologije.

U grupaciji 700 znanstvenika i 3400 znanstvenih radnika diljem svijeta svakodnevno radi na zajedničkom cilju, a to je prekrasna kosa.

Kerastase je osnovan 1964. godine u Francuskoj, a brand se prvo proširio po Europi. Slijedio je Japan u 1990. te Sjeverna Amerika 1999. Kerastase je najveći globalni brend u njezi kose i vlasišta, a distribuira se frizerskim salonima. To je vodeći brand u stručnim i luksuznim proizvodima za njegu kose prilogođenoj stvarnim potrebama.

Samo neka značajna otkrića koja su iz temelja promijenila odnos prema zdravlju kose, a doalze iz Kerastasea su prvi balansirani šampon za suhu ili masnu kosu. Godine 1974. na tržište dolazi Kerastase Bain Divalent, to je bilo nešto kao admiralski brod proizvod iz Specifique linije, proizvod za masno vlasište i suhe vrhove. Kerastase 1986. stvara Masquintense, prvu i danas legendarnu masku za kosu koja je postala ultimativni tretman namijenjen za suhu kosu i koju i danas koriste milijuni žena.

Aminexyl je stvoren 90-ih godina i danas vodeći proizvod za liječenje gubitka kose i CEARMIDI koji predstvalju tehnologiju obnove oštećene kose. Molekula Intra Cylane patentirana je 1999. a ona ojačava strukturu kose bez da ju zakrivljuje. STEMOXYDINE je patentiran 2012. godine, a radi se o tehnologiji matičnih stanica koje bitno povećavaju gustoću kose.

- Kerastase je impresivno istraživačko putovanje koje traje više od pedeset godina. Vrijednosti brenda građene su na četiri stupa, pionirska znanost, personalizacija, osjetilnost i profesionalno majstorstvo - zaključeno je na prezentaciji.

Označeno u