Dodjelom nagrada vjernim kupcima završili Dani otvorenih vrata u trgovini Meteor Foto: Meteor d.o.o.

FOTO: Meteor trgovina nagradila vjerne kupce na zadnji dan Dana otvorenih vrata

| 5.6.2017. u 13:51h | Objavljeno u Sponzorirano

U prostorima Meteor trgovine u Varaždinu u Optujskoj 12, u subotu 3. lipnja, održalo se izvlačenje nagradne igre. Vjernim potrošačima Meteor trgovine dodijeljeno je 50 nagrada, a dobitnica glavne nagrade, pelet sobne peći za grijanje Z-6 domaćeg proizvođača Centrometal, bila je Ljiljana Mlinarić iz Novakovca.

- Podijelili smo vrijedne i primamljive nagrade. Na ovaj način željeli smo se zahvaliti našim kupcima. Mislim da je to jedan dodatan poticaj svima da dođu i pogledaju naše kvalitetne proizvode i da se uvjere u naše dobre cijene. Mi nismo običan dućan, jer ljudima treba kvaliteta i povjerenje u proizvod da kupuju kvalitetno - rekao je Duško Paripović iz Meteor trgovine.

Za vrijeme nagradne igre svi proizvodi u Meteor trgovini su bili na popustu, a dodjela nagrada se održala uz tamburaški sastav „Šefovi“. Dodjelom nagrada zaključeni su Dani otvorenih vrata Meteor trgovine koji su trajali od 29. svibnja do 3. lipnja za sve posjetitelje. U isto vrijeme se vodila i edukacija instalatera koji su imali prigode vidjeti inovacije od dobavljača Meteora - Vaillanta, Centrometala, Caleffija, Grundfosa i Remsa u njihovim infomobilima.

-Za vrijeme Dana otvorenih vrata svim kupcima je bilo omogućeno vidjeti nove stvari na tržištu preko infomobila koji su bili smješteni kod nas. Mi smo u ovom periodu pozvali sve instalatere i građane sjeverozapadne Hrvatske, jer pokrivamo područje Međimurske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske i Varaždinske županije. Mislim da je bilo korisno i za kupce i za instalatere – zaključio je Paripović.

Meteor trgovina je centar sjeverozapadne Hrvatske kada su u pitanju instalacijski materijali i proizvodi za grijanje i hlađenje, kupaonska oprema, keramičke pločice i elektromaterijal.