U Lumini centru otvoren Konzum i dva restorana

Sponzorirani članak | 15.9.2016. u 16:31h | Objavljeno u Sponzorirano

U Lumini shopping centar stigao je Konzum te će se otvoriti i restorani Mex i WokMe dok će se s početkom listopada otvoriti i Leggiero caffe bar.

Nova otvorenja izravan su odgovor na želje i potrebe naših posjetitelja. Najvažnije im je bilo dobiti trgovinu u kojoj će moći obaviti kupnju svakodnevno potrebnih proizvoda, posebice onih svježih, a tražili su i odgovarajuću ugostiteljsku ponudu. Naime, navike kupaca se mijenjaju, pa tijekom duljeg boravka u trgovačkom centru žele nešto moći i pojesti. Pritom smo bili svjesni da je hrana danas mnogo više od potrebe. Ona podrazumijeva druženje s dragim ljudima i uživanje u slobodnim trenucima. Zbog toga smo željeli otvoriti tzv. food court kakav zaslužuju. Otvorenje novih trgovina i ugostiteljskih objekata najveći je poslovni iskorak trgovačkog centra Lumini od njegova otvorenja - kazao je Nikola Grđan, Lumini Center Manager.

Novootvorena prodavaonica Konzuma, uređena prema najnovijim maloprodajnim standardima, posjetiteljima nudi bogat izbor prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Varaždincima Konzum pruža i niz dodatnih usluga – od plaćanja računa do otkupa ambalaže.

Drago nam je što smo svoju trgovinu otvorili upravo u Lumini centru koji je važna shopping destinacija. Vjerujemo kako će Konzum svojim bogatim asortimanom u potpunosti zaokružiti ponudu centra - izjavila je u ime Konzuma Mirjana Kralj Obranić, direktorica regije Sjever.

Kako bi posjetitelji mogli uživati u svježim specijalitetima meksičke i azijske kuhinje koji su maksimalno prilagođeni njihovu ukusu, otvaraju se restorani Mex i WokMe. U njima posjetitelji mogu birati kako osnovnu namirnicu, tako i dodatke za tortilju, odnosno wok.

- Pozivamo vas da isprobate i složite svoju omiljenu meksičku i azijsku kombinaciju koja se uvijek priprema svježa pred vašim očima. Mex i WokMe restorani već su dobro poznati u Zagrebu i Splitu, a sada u našim specijalitetima mogu uživati i Varaždinci što nam je posebno drago jer tako približavamo egzotične okuse svima onima koji žele probati nešto novo - kazala je Davorka Vularić, Food and Beverage Manager novootvorenih restorana.

Novo mjesto za odmor od kupnje uz kavu, ali i lokacija za druženja prije i poslije posjeta kinima CineStar u centru Lumini, bit će bar Leggiero. Riječ je o 18. baru Leggiero u Hrvatskoj.

Zaljubljenike u sport i rekreaciju veseli vijest o najavi otvorenja trgovine Tomas Sport. Riječ je o trgovini specijaliziranoj za prodaju sportske obuće i odjeće slavnih brendova među kojima su Adidas, Nike, Converse i Salomon.

Zoo City prodavaonica je vodećega hrvatskog lanca trgovina proizvoda za kućne ljubimce u kojoj se pored hrane i opreme za kućne ljubimce mogu kupiti i životinje poput ribica, ptica i glodavaca.

Budući da uz one iz Varaždina i okolice, raste i broj posjetitelja koji stižu autocestom, ispred centra Lumini izgrađen je prilazni rotor.

Iznimno smo ponosni što posjećenost centra kontinuirano raste od otvorenja u ožujku 2014. godine. Takav trend ove će godine postaviti novi rekord. Tijekom 2016. centar će posjetiti više od dva milijuna ljudi - istaknuo je Grđan.

Lumini danas ima više od četrdeset zakupnika na površini od 34.000 četvornih metara što ga čini najvećim trgovačkim centrom u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Kako je bilo na otvorenju pogledajte u galeriji...

Označeno u