FOTO Autoškola Crnković proslavila 30. godina uspješnog rada Foto: Krešimir Đurić

FOTO Autoškola Crnković proslavila 30. godina uspješnog rada

IHR/Varaždinske vijesti | 1.10.2020. u 20:37h | Objavljeno u Sponzorirano

Autoškola Crnković u Varaždinu prigodnom svečanošću danas je obilježila 30. godina rada uspješnog rada i poslovanja. Riječ je o najvećoj autoškoli u sjeverozapadnoj Hrvatskoj s 27.150 osposobljenih kandidata za vozače svih kategorija. Osnivač autoškole i direktor Ivan Crnković bavi se obukom kandidata još od 1964. godine, dok je Autoškola Crnković s radom započela 1. listopada 1990. godine.

- Upravo na današnji dan službeno je s radom započela tvrtka Ideal commerce u sklopu koje je s radom počela Autoškola Crnković. Počeli smo s četiri instruktora, a već krajem te godine imali smo ih 11, dok ih danas zapošljavamo 14. S radom smo započeli u iznajmljenim prostorima, a 1995. godine napravljena je ova zgrada u Varaždinu u kojoj se i danas nalazimo. Sigurnost, kvaliteta i poštenje glavne su odlike Autoškole Crnković i sve ovo danas ne bi bilo moguće bez naših vrijednih zaposlenika, štednje, marljivog rada i mudrih poslovnih odluka – istaknula je na svečanosti Ružica Crnković.

U posljednjih 30 godina bilo je puno izazova u poslovanju, a ovu godinu obilježila je i epidemija koronavirusa. Voditelj Autoškole Crnković Božo Crnković istaknuo je kako su i ove godine, bez obzira na koronarizu, upisali 500 kandidata.

- Imamo dvije učionice za predavanja, pri čemu smo jednu opremili s 20 računala koja su umrežena kako bi kandidati što uspješnije mogli svladati predispitne testove i testove koji se od njih zahtijevaju na samom polaganju vozačkog ispita. Obnovili smo vozni park s novim vozilima, a imamo i jedno električno vozilo. Autoškola Crnković jedina je autoškola na području tri županije koja uspješno osposobljava osobe s invaliditetom za vozače B kategorije, a imamo i suvremeno opremljeno vlastito prometno vježbalište za sve kategorije obučavanje kandidata. S našom kvalitetom, prepoznatljivošću i profesionalnošću radit ćemo i dalje – poručio je Božo Crnković na svečanosti na kojoj su bili brojni uzvanici, a među njima i zamjenik varaždinskog gradonačelnika Zlatan Avar.

Atrakcija na današnjoj svečanosti bila je i Zastava 750, poznatija pod imenom Fićo, s kojim je sve krenulo prije 30 godina. Veliki jubilej Autoškole Crnković proslavljen je s djelatnicima u restoranu Fontana Crnković, gdje su djelatnicima uručene i jubilarne nagrade.

Kako je bilo na proslavi 30. godina Autoškole Crnković pogledajte u fotogaleriji Krešimira Đurića.

Označeno u