Dobitnik Renault Twinga preuzeo ključeve u centru Lumini

Varaždinske vijesti | 9.1.2021. u 20:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Gospodin Darko Novotny preuzeo je ključeve i odvezao svog novog limenog ljubimca

Od 28. studenog do 22. prosinca trajala je nagradna igra ‘Lumini ti daruje Renault Twingo pod bor!’. Izvlačenje dobitnika se održalo u prostorijama centra Lumini 23. prosinca u 12 sati, a sreća je pratila gospodina Darka Novotnyja iz Gornjeg Kneginca.

U petak, 8. siječnja u prostorijama Trgovačkog centra Lumini odvila se primopredaja ključeva. Voditeljica marketinga Jelena Varga tom je prilikom još jednom čestitala gospodinu Darku. „Koristim ovu priliku da još jednom zahvalim i svim našim posjetiteljima koji su sudjelovali u nagradnoj igri“, kazala je tom prilikom.

Uz predstavnicu centra Lumini, primopredaji je nazočio i gdin. Karlo Trstenjak iz Autocentra Kos koji se uvjerio da novi crveni Renault Twingo ide u prave ruke. Gospodin Darko je odmah odvezao kući svog novog limenog ljubimca.

Pao je i prvi ovogodišnji snijeg u našoj županiji, ali to nije spriječilo gospodina Darka da uživa u čarima novog automobila. Sretnom dobitniku Trgovački centar Lumini želi puno sreće, te da ga osvojeni automobil dobro i dugo služi.

Lumini auto 2

Lumini auto 3

Čuvajte sebe i svoje najmilije.

I ne zaboravite: Ostanimo odgovorni u shoppingu

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr