DJEČJI CENTAR MAGRO Inovativne stvari za vašu bebu

Sponzorirani članak | 27.11.2018. u 13:29h | Objavljeno u Sponzorirano

U Magrovom dječjem centru, na adresi Ulica 8. svibnja 39, Sračinec potražite inovativne stvari za bebu koje jednostavno morate imati.

Babyzen dječja kolica

BABYZEN je kreiran s ciljem stvoriti novu generaciju kolica, dizajniranih u skladu s načinom života današnjih urbanih roditelja. Glomazna teška kolica koja zauzimaju cijeli prtljažnik automobila i cijelu širinu pločnika sada su prošlost. Babyzen Yoyo teška su samo 5.5 kg i koriste se do 20 kg težine djeteta. To su jedina kolica na tržištu koja imaju amortizere protiv vibracija na svim kotačima koja djetetu osiguravaju ugodnu vožnju na svim terenima.

kolica

Beaba Babycook uređaj za pripremu hrane

Beaba Babycook inovativan je 4u1 uređaj za pripremu hrane za bebe. Priprema hrane je jednostavnija i brža, a hrana pripremljena na ovaj način mnogo je zdravija i ukusnija. Ima funkciju odmrzavanja, podgrijavanja, miksanja i kuhanja. Babycook na pari kuha povrće, meso, ribu i voće u samo 15 minuta, a u pripremljenim obrocima uživat će i odrasli. Ovaj Beabin proizvod prvi je uređaj takve vrste, višestruko je nagrađivan i prepoznat širom svijeta.

2

Cocoonababy ergonomska ležaljka

Cocoonababy omogućuje glatki prijelaz iz majčine utrobe u vanjski svijet. Pomaže ograničiti glavne uobičajene neugodnosti koje mogu gnjaviti bebu u prvim mjesecima života.

Cocoonababy:

  • poboljšava kvalitetu i trajanje sna
  • smanjuje refleksivne pokrete koji bude bebu
  • smanjuje probleme vezane uz refluks
  • ograničava rizik kod pojavljivanja “zaležane” glave (plagiocefalija)
  • potiče razvoj na svim razinama, oslobađajući i usmjeravajući dječje pokrete i na taj način pomaže joj da izgradi poboljšani oblik tijela

4

Boon i WubbaNub brendovi

Boon je brand koji pod svojim imenom objedinjuje kvalitetne, inovativne i moderno dizajniranje proizvode koji pomažu roditeljima u današnjem užurbanom načinu života.

3

WubbaNub je duda izrađena od prirodnog silikona. Njen nastavak u obliku igračke je prišan, mekan te punjen zrncima te savršen za bebine malene ručice.

5