Dijelimo ulaznice za film "Sicario 2: Rat bez pravila" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 17.7.2018. u 20:49h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Sicario 2: Rat bez pravila". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 01.08.2018. u CineStaru Varaždin.

"Sicario 2: Rat bez pravila" nastavak je akcijskog hita Sicario iz 2015. godine. Nominiran za nagradu Oscar®, Josh Brolin i dobitnik nagrade Oscar®, Benicio Del Toro ponovit će svoje uloge, a pridružit će im se Catherine Keener.

Rat zbog droge na granici SAD-a i Meksika eskalira, jer su karteli počeli trgovati teroristima diljem američke granice. Kako bi pobijedio u ovome ratu, savezni agent Matt Burns (Josh Brolin) će se morati udružiti sa živahnim Alejandrom (Benicio Del Toro).

 

Video sadržaj