Dijelimo ulaznice za film "Radioaktivna" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 29.9.2020. u 15:30h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Radioaktivna". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 14.10.2020. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Dobitnica Oscara® Rosamund Pike u ulozi znanstvenice Marie Sklodowske Curie, prve žene dobitnice Nobelove nagrade.

Radioactive donosi istinitu priču o znanstvenici rođenoj 1867. u Varšavi koja je u Francusku došla studirati i ondje upoznala budućeg supruga. Pierre i Marie Curie zajedno su otkrili radij i prodrmali tadašnje znanstvene krugove.
Njih dvoje 1903. godine osvajaju Nobelovu nagradu za otkrivanje radioaktivnosti, nakon čega Pierre ubrzo umire. Nakon njegove smrti, Marie se počinje još intenzivnije baviti znanošću te osvaja drugu Nobelovu nagradu za svoja otkrića koja su promijenila svijet.

Video sadržaj