Dijelimo ulaznice za film "Oni koji mi žele smrt" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 11.5.2021. u 17:41h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Oni koji mi žele smrt". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti u CineStaru Varaždin isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 26.05.2021.

O FILMU:

Angelina Jolie je u glavnoj ulozi priče temeljene na istoimenom romanu Michaela Koryte.

Film govori o maloljetnom dječaku koji nakon što postane svjedokom brutalnog ubojstva, bježeći od ubojica nailazi na Hannah (Angelina Jolie), stručnjakinju za preživljavanje u divljini i vatrogasnu veteranku koja mu nudi sklonište. Njezin jedini zadatak postaje zaštititi dječaka. Ubojice koji su odgovorni za ubojstvo kojem je bio svjedok, u lovu su na njega i ubijaju svakoga tko im se nađe na putu. Ubojice su zapalili šumu, a Hannah i dječak moraju preživjeti smrtonosni požar i nadmudriti ubojice na njihovom tragu.

Video sadržaj