Ulaznice za film "Himalaja" u CineStaru Varaždin osvojili su...

Sponzorirani članak | 14.12.2016. u 16:36h | Objavljeno u Sponzorirano

Dobitnici CineStar ulaznica za film "Himalaja" su Olga Slunjski i Marko Njegovec. Čestitamo!

Osvojili ste po dvije ulaznice, koje možete podići na blagajni CineStara Varaždin uz predočenje identifikacijskog dokumenta i iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 28.12. u CineStaru Varaždin.

Ostalima više sreće drugi put.

Film "Himalaja" temelji se na istinitom događaju poznatog planinara koji kreće na Everest kako bi vratio pokojna tijela svojih penjača te se suočava s najvećim izazovom u životu.

Nakon napornog uspona na Kanchenjunga, Hong-Gil i Mu-Taek postanu dobri prijatelji i partneri u planinarenju. Vrhunac svoje profesionalne karijere doživljavaju kada postanu 14. tim koji će se uspeti na Himalaju. Međutim, uspon ih je koštao sljedećeg: obojica su zadobili povrede i Hong-gil je bio prisiljen otići u mirovinu. Nekoliko godina kasnije, Hong-Gil postaje priznati predavač, a  Mu-Taek se odluči uspeti na Everest. Kada Hong-Gil saznaje da je Mu-Taek nestao, osjeća se krivim jer je ohrabrivao njegovu želju. Gledajući fotografiju smrznutog Mu-Teaka koji je još uvijek zarobljen na Everestu, odluči sastaviti spasilački tim koji će spustiti njegovo tijelo s planine. Unatoč upozorenjima i svojoj ozlijeđenoj nozi, Hong-Gil povede ekspediciju.

 

Označeno u
Video sadržaj