Deklina oaza, ljetna terasa u srcu Čakovca, posebno živa za Porcijunkolovo

vv | 31.7.2024. u 20:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Uz posebnu gastro ponudu, više od 300 vrsta craft piva iz cijelog svijeta te vrhunska vina iz cijele Hrvatske

Svima, koji žele uživati u iznimnoj gastro i eno ponudi u jedinstvenom ambijentu punom bujnog zelenila, ovog se ljeta opet pruža za to prava prigoda u srcu Čakovca, točnije Perivoju Zrinskih, koji okružuje istoimenu utvrdu, odnosno stari grad. Riječ je o posebnoj, ljetnoj terasi, otvorenoj u vrijeme lanjskog Porcijunkulova, koja je ubrzo postala omiljeno čakovečko ljetno odredište koje u ležernoj atmosferi, a uz prigodnu glazbu, nudi kreativne zalogaje i najveći izborom craft piva na sjeveru, ali i isto tako probrana vina.

deklina_oaza_2.jpg

- Ove je godine naša ljetna terasa poprimila novo ime i vizuale te postala - Deklina oaza. Otvorena je u partnerstvu s Murskom deklom pa donosi novu svježinu s motivima Mure. S novom pozornicom, novim sjedećim mjestima i drugim novitetima, Deklina oaza je tijekom zadnjih, jako toplih dana postala središte živih svirki i raznih događanja, stvarajući jedinstvenu atmosferu jer je obavijena prirodnom ljepotom koja pruža savršen prostor za opuštanje i zabavu, vele vlasnici, naglašavajući da je Deklina oaza postala skriveni dragulj u sklopu Angry Moose shopa i Mamas & Tapas bara, čija terasa u dvorištu radi od 2022., odnosno ubrzo nakon otvorenja.

deklina_oaza_3.jpg

U “Deklinoj oazi”, kako posebno naglašavaju, može se uživati u više od 300 vrsta craft piva iz cijelog svijeta, dostupnih u Angry Moose Shopu, a ponuda obuhvaća i vrhunska međimurska vina te eko i bio vina iz cijele Hrvatske, savršeno uklopljena u prirodnu atmosferu terase.

- Svakog petka terasa oživljava uz “live” svirke, donoseći nezaboravne glazbene večeri, a tijekom Porcijunkolova, svakodnevni DJ nastupi dodatno obogaćuju iskustvo, čineći “Deklinu oazu” idealnim mjestom za sve ljubitelje dobre zabave i opuštanja. Stoga dođite i uživajte u najukusnijoj hrani iz Mamas & Tapas Bara na čijem je meniju, uz ostalom, i “Pizza Romano style” s tijestom fermentiranim 72 sata i dva puta pečenim. Također, tu su i domaći krumpirići, burgeri, burrito te najbolja međimurska gibanica u Međimurju, naglašavaju vlasnici.