Ženska inicijativa HNS-a održala humanitarnu akciju za Zakladu Vita Foto: Ženska inicijativa HNS Varaždinske županije

Ženska inicijativa HNS-a održala humanitarnu akciju za Zakladu Vita

V.M./Varaždinske vijesti | 19.12.2016. u 18:19h | Objavljeno u Aktualno

Ženska inicijativa HNS-a Varaždinske županije, u suradnji sa Ženskom inicijativom HNS-a Varaždin, proteklog vikenda održala je humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za Zakladu za pomoć djeci Vita. Zaklada Vita je osnovana za pružanje pomoći roditeljima djece oboljele od malignih i drugih teških bolesti, kao i podupiranje opremanja dječjih igrališta u Varaždinskoj županiji.

- U ovo predbožićno vrijeme još više nastojimo pomoći društvu, zajednici i pojedincima. Ovaj put odlučile smo donirati sredstva Zakladi za pomoć djeci Vita. Vrijedne članice iz Varaždina, Vinice, Ludbrega, Ivanca i Sračinca su izrađivale božićne ukrase na svojim kreativnim radionicama. Te ukrase smo darovale svima koji su se odlučili svojim prilogom uključiti u akciju. Izuzetno smo ponosne na uspjeh akcije i zahvaljujemo svim građanima koji su sudjelovali – istaknula je Goranka Štefanić, predsjednica Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije.

Akciju su podržali mnogobrojni građani, saborska zastupnica HNS-a Božica Makar, župan Predrag Štromar, gradonačelnica Varaždinskih Toplica Goranka Štefanić te gradonačelnik Varaždina Goran Habuš.

Predsjednica Ženske inicijative HNS-a Varaždin Andreja Blazinarić tom prilikom je naglasila kako je ova kacija samo jedna od mnogih koje su održane tijekom ove godine, a kaže i kako su nove akcije za narednu godinu već u planu.

Ova humanitarna akcija je jedna od mnogih aktivnosti u kojima surađujemo sa županijskom Ženskom inicijativom HNS-a. Dijelom izrađenih ukrasa ukrasile smo i božićnu jelku na Malom placu zajedno sa građanima IV. mjesnog odbora na njihovom tradicionalnom božićnom druženju. Zaista smo uživali u pravom blagdanskom ozračju – rekla je Andreja Blazinarić.

hns_mali_plac2.jpg

vita3.jpg

vita2.jpg

vita1.jpg