Ivan Čehok Foto: Krešimir Đurić

VIDEO Čehok dobio podršku Udruge umirovljenika: Pokazali smo da cijenimo umirovljenike

VV | 4.5.2021. u 13:27h | Objavljeno u Aktualno

Ivan Čehok je trenutno u punom zamahu svoje predizborne kampanje te je danas na medijskoj konferenciji objavio da je dobio podršku Udruge umirovljenika Varaždina na predstojećim izborima koji su na rasporedu za dva tjedna u nedjelju 16. svibnja.

- Sazvali smo ovu konferenciju kako bismo objavili jednu vijest na koju sam ponosan kao nositelj liste, a to je vijest da sam dobio jednoglasnu podršku Udruge umirovljenika grada Varaždina koja je jednoglasno donijela odluku da podržava moju listu. Riječ je o najbolje organiziranoj udruzi u gradu i koja je najmasovnija, ali i koja brine za svoje članove i s kojom smo uspješno surađivali posljednje četiri godine - rekao je Čehok.

Presjednik ove udruge, Viktro Mrzlečki, se nalazi na petom mjestu Nezavisne liste Ivana Čehoka, a gradonačelnik je uvjeren da će Mrzlečki sasvim sigurno ući u novi saziv Gradskog vijeća Varaždina na predstojećim izborima.

- Meni je drago što ćemo konačno imati predstavnika umirovljenika. Oni koji se sjećaju da smo uvijek imali i nekoliko umirovljenika u gradskom vijeća. Pokazali smo da cijenimo umirovljenike i ne tražimo samo njihovu potporu već želimo i da budu u gradskome vijeću te da se njihov glas čuje - rekao je Čehok.

Naglasio je brojne projekte koje su napravili u proteklom mandatu za umirovljenike te naglasio da rade na projektu umirovljeničkog naselja koji bi trebao biti smješten na lokaciji trenutnog sajmišta u Biškupcu.

- Imamo investitore koji rade na tome da prikupe sredstva. Čim budemo imali dovoljno snage i sredstava ići ćemo u realizaciju. To nije projekt koji se može završiti u godinu dana, ali za sljedećeg mandata će se ići u realizaciju - rekao je Čehok.

- Radili smo punom parom ove četiri godine, preustrojili smo segmente koji su nužno potrebni, uradili smo mnogo toga što je čekalo desetljećima. Sve uz pomoć Grada Varaždina, suradnja je uvijek bila besprijekorna i uvijek smo dobili što smo tražili - rekao je Mrzlečki na današnjoj medijskoj konferenciji.