Varaždinski Reformisti prigodno obilježili Majčin dan Foto: NS - Reformisti

Varaždinski Reformisti prigodno obilježili Majčin dan

Varaždinske vijesti | 12.5.2018. u 13:01h | Objavljeno u Aktualno

Povodom Majčinog dana koji se obilježava druge nedjelje u svibnju, varaždinski Reformisti u petak su, 11. svibnja, darivali majke na Franjevačkom trgu. Majčin dan započeo je s obilježavanjem još davne 1877., a službenim postao je tridesetak godina kasnije.

- Ovim prigodnim znakom pažnje obilježili smo Majčin dan, iako smo svi svjesni da majkama treba svakodnevno posvećivati pažnju. Njihova uloga u našim životima, kao i nama majkama u životima naše djece je zaista zahtjevna i posebna. Ovim putem svim majkama diljem Varaždina i Varaždinske županije želim sretan njihov odnosno naš dan -  rekla je Natalija Martinčević, potpredsjednica Reformista.

Presadnice prekrasnih trajnica koje su Reformisti podijelili donirala je Marija Cafuk i Općinska organizacija Vidovec na čelu s predsjednikom Renatom Cafukom. Osim potpredsjednice Reformista Natalije Martinčević i potpredsjednika Županijske organizacije Varaždinske županije Nenada Koščaka, članova predsjedništva Gradske organizacije Varaždin, Općinske organizacije Vidovec u podjelu su se uključili i članovi Interesnog odbora mladih i žena varaždinskih Reformista.

Reformisti_Majcin_dan_1.JPG

Reformisti_Majcin_dan_2.JPG

Reformisti_Majcin_dan_3.JPG

Reformisti_Majcin_dan_4.JPG

Reformisti_Majcin_dan_5.jpg

Reformisti_Majcin_dan_6.JPG

Reformisti_Majcin_dan_7.JPG

Označeno u