Varaždinski Reformisti darivali Odjel pedijatrije Opće bolnice Varaždin

| 19.12.2020. u 15:04h | Objavljeno u Aktualno

Predsjednik Gradske organizacije Reformista Varaždin Robert Vugrin u ime cijele Gradske organizacije Varaždin i Interesnog odbora žena predao je tradicionalan poklon Odjelu pedijatrije Opće bolnice Varaždin.

Gradska organizacija Varaždin i Interesni odbor žena Gradske organizacije Varaždin već tradicionalno za božićne blagdane daruje odjel pedijatrije. Svaki poklon veselje je u ovo blagdansko vrijeme, a ove godine u dogovoru s liječnicima iz odjela pedijatrije darivani su pulsni oksimetri, uređaji koji mjere zasićenost krvi kisikom preko prsta koji se najviše koriste kod bolesti povezane s dišnim sustavom.

Nadamo se da će se darivanjem potrebnih uređaja barem malo olakšati rad vrijednih doktora i medicinskih sestara koji se brinu o našim najmlađima uz poseban oprez u ovo izazovno vrijeme.
 
- Ovim putem iskreno zahvaljujem svakom doktoru, medicinskoj sestri i nemedicinskom osoblju na uloženom trudu da našim najmlađima osiguraju što sigurniju zdravstvenu skrb, posebno u današnje vrijeme kada se borimo s pandemijom. Tradiciju darivanja ćemo nastaviti i u narednim godinama – naglasio je Vugrin.

U ime Odjela za pedijatriju Opće bolnice Varaždin poklon su primile dr. Ana Fluksek i Jasmina Kolarić, glavna sestra Odjela za pedijatriju Opće bolnice Varaždin.

 

Označeno u