Sportske igre HNS-a koje su okupile više od 350 članova stranke

J.Š./Varaždinske vijesti | 1.9.2019. u 20:03h | Objavljeno u Aktualno

Županijska organizacija Hrvatske narodne stranke Varaždinske županije organizirala je u subotu tradicionalne sportske igre koje su u Zelendvoru okupile više od 350 članica i članova. Zadovoljan odazivom i druženjem bio je prvi čovjek županijskog HNS-a Alen Leverić, ističući da je ovako veliki broj sudionika dokaz da je HNS velika stranka koja ima čvrstu bazu.

-To se vidjelo i na rezultatima koje smo postigli na izborima u svibnju. Prvi su bili izbori za Vijeća mjesnih odbora grada Varaždina gdje danas imamo dva predsjednika mjesnih odbora te četiri zamjenika predsjednika. Važno je istaknuti da smo i na izborima u Lepoglavi imali preko 42 posto, a na EU izborima 10,5 posto glasova i pokazali smo da smo jaka i stabilna stranka – kazao je Leverić pozdravljajući brojne okupljene te naglasio kako stranku u narednom razdoblju očekuju pripreme za izborne skupštine po podružnicama i pripreme za sabor stranke.

- HNS Varaždinske županije će na svojoj sjednici odlučiti hoćemo li podržati nekoga za predsjednika stranke, hoćemo li dati našeg kandidata ili nešto treće. Zasad smo svi fokusirani na organizaciju izbornih i izvještajnih skupština i na projekte koji se rade u ovoj županiji – zaključio je Leverić. Dodao je da se svakim danom sve više vidi da se velika sredstva ulažu u Varaždinsku županiju, kroz Vladu i njezina ministarstva, ali i kroz državne firme,  odnosno kroz resore koje vode HNS-ovi ministri i članovi uprava.

Uz brojne članove i članice sportskom druženju odazvali su se gotovi svi HNS-ovi načelnici i gradonačelnici te dvoje saborskih zastupnika - Božica Makar i Milorad Batinić.

Označeno u
Galerija slika