Siniša Jenkač opet kandidat HDZ-a za gradonačelnika Novog Marofa

vv | 4.2.2017. u 10:48h | Objavljeno u Aktualno

Siniša Jenkač, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Novog Marofa, ponovo će se kandidirati za gradonačelnika Novog Marofa, funkciju koju obnaša od travnja 2015. godine. Jednoglasna je to odluka Gradskog odbora HDZ-a koji je dao bezrezervnu podršku Jenkaču da vodi Novi Marof u slijedećem četverogodišnjem razdoblju.

- Saniranje milijunskog manjka u proračunu naslijeđenog od bivše gradske vlasti, evidentno smanjivanje nezaposlenosti na području grada Novog Marofa, stvaranje pozitivnih gospodarskih trendova, neki su od značajnijih rezultata u proteklih gotovo dvije godine koji gradonačelniku daju pravo, ali i moralnu obvezu prema mještanima Novog Marofa, da se kandidira za novi mandat, poručili su iz novomarofskog HDZ-a.

Kako je istaknuto prilikom pružanja potpore Jenkaču, projekti i pozitivan trendovi u Novom Marofu moraju se nastaviti.

– Zahvaljujem stranci na ukazanom povjerenju i podršci mojoj kandidaturi za novi mandat. Dosta je toga napravljeno, preokrenuli smo trendove, prije svega u gospodarstvu, i tako moramo nastaviti dalje. Novi Marof i njegovi građani nemaju vremena za razne eksperimente. Projekti i pozitivne stvari su pokrenute i tako treba nastaviti kako bi našim mještanima stvorili uvjete za dostojan život u našem Novom Marofu – rekao je Jenkač nakon potvrde nove kandidature.

Najavio je daljnji rad na brojnim projektima od komunalne i cestovne infrastrukture, stvaranja povoljnog gospodarskog okruženja za privlačenje novih investicija i otvaranja novih radnih mjesta, do brige za mještane treće životne dobi i mlade, gdje je posebno istaknuo obrazovanje kako jamstvo budućnosti i razvoja Novog Marofa.

- Tu je i jako dobra suradnja s Varaždinskom županijom i javnim tvrtkama te odlična suradnja s predstavnicima vlasti na nacionalnoj razini, koja je već sada na brojnim područjima pokazala sluh za novomarofske projekte. Upravo ovakva suradnja, koja je izostala za vrijeme prethodne gradske vlasti, dokaz su da Grad ima projekte i ima partnere s kojima te projekte može i realizirati, ukazuju u novomarofskom HDZ-u te dodaju da Jenkač ima i potporu njihovog koalicijskih partnera – Hrvatske seljačke stranke.