SDP i udruga VUK rade anketu o zadovoljstvu mladih sadržajima u Varaždinu

D.P./Varaždinske vijesti | 12.8.2016. u 12:08h | Objavljeno u Aktualno

Povodom Međunarodnog dana mladih, koji se obilježava svake godine 12. kolovoza, Udruga mladih Varaždinski underground klub (V.U.K.) i Forum mladih SDP-a pripremili su ispitivanje pomoću kojeg bi željeli ispitati zadovoljstvo mladih Varaždinki i Varaždinaca sadržajima, prostorima i organizacijama mladih u gradu Varaždinu.

- Upitnik je izrađen u svrhu provedbe istraživanja za potrebe stjecanja uvida u zadovoljstvo mladih kvalitetom života u gradu Varaždinu. Odgovori na pitanja su anonimni, biti će analizirani skupno i predstavljati će osnovu za uvid u navedeno područje interesa. Prikupljeni podaci bit će korišteni isključivo u istraživačke svrhe i neće imati nikakvih posljedica za sudionike istraživanja. Ciljana skupina istraživanja su mladi u dobi od 16 do 30 godina, koji imaju prebivalište ili boravište u gradu Varaždinu. Za rješavanje upitnika biti će potrebno oko 5 minuta - poručili su danas iz SDP-a.

Nakon završenog istraživanja, u planu je organizacija javne tribine za sve zainteresirane, na kojima će se predstaviti rezultati provedenog ispitivanja i gdje će se potaknuti rasprava o dobivenim rezultatima u svrhu konstruktivnog i strukturiranog dijaloga svih zainteresiranih i relevantnih dionika na temu položaja mladih u gradu Varaždinu.

Anketu možete pronaći na linku Ispitivanje mišljenja i stavova o kvaliteti života mladih u Varaždinu.