Sandra Malenica kao zamjenica Ivana Čehoka: To je najbolje za grad

D.P./Varaždinske vijesti | 14.4.2017. u 13:34h | Objavljeno u Aktualno

Ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Sandra Malenica ide na lokalne izbore kao zamjenica Ivana Čehoka koji je jučer na VTV-u najavio svoju kandidaturu i to da će mu jedan zamjenik biti nezavisni vijećnik Zlatan Avar.

Sandra Malenica kazala nam je kako je sa zadovoljstvom prihvatila poziv koji joj je uputio Zlatan Avar.

- Kao što je parafrazirao Čehok i rekao - nijedan čovjek nije otok - tako je i za promjene potreban tim. Mislim da ovaj tim ima reference, kompetencije, znanje i iskustvo za ono što Varaždinu treba, a upravo u koheziji komplementarnih pogleda na stvari, nestranačkoj opterećenosti i bez ideoloških predznaka, a sa zajedničkim ciljem da javno bude zaista javno - kazala nam je Sandra Malenica koju smo pitali kako komentira činjenicu da su protiv Ivana Čehoka u tijeku tri kaznena postupka.

- Gledam to kao na priliku i kao nepriliku. Izgubljeno je zbog pada proračuna šest mjeseci i mislim da nam općenito od svih opcija i ponuda, ova najbolja za grad. Svatko od nas ima iskustvo u javnom sektoru, a vođenje Grada je javna uprava i mislim da kombinacija ova dobra jer možemo početi raditi odmah bez da se preslagujemo i čekamo - kazala nam je Sandra te dodala kako je za nju osobno situacija u Gradu Varaždinu bila "ustati ili odustati".

- Zato sam i prihvatila poziv i očekujem pobjedu - zaključila je.