Reformisti predali kandidacijske liste za izbore u Cestici

I.D./Varaždinske vijesti | 2.3.2016. u 16:43h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Općinska organizacija Cestica Narodne stranke – Reformisti 1. ožujka predala je kandidacijske liste za načelnika i Općinsko vijeće za prijevremene izbore u općini Cestica, na koje izlazi samostalno.

Nikola Ščuric kandidat je Narodne stranke – Reformisti za načelnika općine, Josip Adamić za zamjenika, a predsjednik Reformista općinske organizacije Cestica Ivan Dobrotić nositelj je liste za Općinsko vijeće. Prilikom predaje lista nazočan je bio i predsjednik Županijske organizacije Reformista Tomislav Paljak, koji je ovjerom potrebnih dokumenata i formalno proveo aktiviranje Reformista na predstojećim cestičkim izborima.

- Predali smo kandidacijsku listu za općinsko vijeće te kandidacijske liste za načelnika i donačelnika. Kao stranka na izbore izlazimo samostalno i sakupili smo 456 potpisa u svega nekoliko dana, što mi čini veliku čast, ali me istovremeno i snažno obvezuje. Siguran sam da neću iznevjeriti ljude koji mi daju podršku. Još jednom svima ovim putem najljepše zahvaljujem - kratko je prokomentirao Nikola Ščuric nakon predaje kandidacijskih lista.