Predstavnice Ženske inicijative HNS Hrvatske posjetile Špancirfest Foto: HNS

Predstavnice Ženske inicijative HNS Hrvatske posjetile Špancirfest

V.M./Varaždinske vijesti | 24.8.2018. u 11:50h | Objavljeno u Aktualno

Predstavnice Ženske inicijative HNS Hrvatske prošpancirale su u utorak 18. kolovoza ulicama Varaždina.

Domaćin predstavnicama iz cijele Hrvatske bila je potpredsjednica Ženske inicijative HNS na nacionalnoj razini i predsjednica Ženske inicijative Podružnice HNS Varaždin Andreja Blazinarić.

Između ostalih, u delegaciji su bile predsjednica Ženske inicijative HNS Hrvatske Karolina Juzbašić, potpredsjednica Željka Benčić, tajnica Mirjana Marić, predsjednica Županijske organizacije HNS Koprivničko-križevačke županije Jasmina Pavlović te mnoge druge predstavnice županijskih Ženskih inicijativa HNS-a.

Nakon sastanka u prostorijama HNS Varaždin svi su zajedno uživali u španciranju Varaždinom, a posjetile su i predstavljanje Općine Cestica u atriju Županijske palače, gdje su im se pridružili potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štormar, predsjednik Županijske organizacije HNS Alen Leverić, predsjednik Podružnice HNS Varaždin Mario Sambolec i načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj.

- Špancirfest je jednostavno događaj koji se ne propušta, festival prepun dobrih emocija i predivnih ljudi. Zbog toga smo i pozvali vrh naše Ženske inicijative, da osjete taj duh festivala. Naše gošće bile su pune dojmova i pozitivnih utisaka koje pruža Špancirfest, a koje će svima trebati za predstojeću političku jesen – rekla je Andreja Blazinarić.

Galerija slika