Predstavljena kandidatura Nikole Podoljnjaka, SDP-ova kandidata za načelnika Breznice Foto: SDP Varaždinske županije

Predstavljena kandidatura Nikole Podoljnjaka, SDP-ova kandidata za načelnika Breznice

Varaždinske vijesti | 27.3.2021. u 19:00h | Objavljeno u Aktualno

Svoju kandidaturu u četvrtak je predstavio SDP–ov kandidat za načelnika Općine Breznica Nikola Podoljnjak.

- Preko 12 godina radim u javnoj upravi, od Ministarstva uprave, preko Ureda državne uprave u Varaždinskoj županiji, Ministarstva pravosuđa i uprave, pa sve do danas kad radim u Hrvatskom saboru. Zato mislim da iskustvom i kontaktima koje sam dosad stekao, mogu doprinijeti boljem i učinkovitijem upravljanju ovom Općinom i nalaženju najboljih rješenja za Breznicu - rekao je Podoljnjak.

Podoljnjak na izbore u južnoj općini Varaždinske županije izlazi pod sloganom „Dost' je bilo z brda – z dola, načelnik bu Nikola“.

Planove za svoju općinu sažeo je u 7 programskih točaka: Bit će načelnik volonter i tako Općini u svom mandatu uštedjeti 550.000 kuna koje će usmjeriti za stipendije učenicima i studentima te isplatu pomoći građanima s malim mirovinama; Povećat će udio sufinanciranja dječjeg vrtića; U svakom naselju izgradit će barem po jedno dječje igralište; Izgradit će sportsku dvoranu; Provest će plinofikaciju općine; Osnovat će komunalno poduzeće za potrebe Općine; Dovest će pedijatra koji će imati uredovne dane u Breznici.

sdp_breznica_Nikola_Podolnjak_26032021_3.JPG

sdp_breznica_Nikola_Podolnjak_26032021_2.JPG

sdp_breznica_Nikola_Podolnjak_26032021_1.JPG