Povodom Valentinova SDP Cestice organizirao Ples srca i održao konvenciju Foruma mladih

Varaždinske vijesti | 18.2.2019. u 10:46h | Objavljeno u Aktualno

Ovu subotu, 16. veljače, održana je 5. konvencija Općinske organizacije Foruma mladih SDP-a Cestica. Konvenciji su kao gosti prisustvovali zamjenik načelnika Cestice Žarko Rodeš, načelnik općine Petrijanec Željko Posavec, predsjednik županijske organizacije Foruma mladih SDP-a Luka Zrinski, predstavnik SD-a Slovenije Matija Fajfar, predsjednik Foruma mladih SDP-a grada Varaždina Lovro Lukavečki i predsjednik Foruma mladih SDP-a grada Ivanca Mihael Slunjski.

Prisutne forumašice i forumaše pozdravio je predsjednik Županijske organizacije Foruma mladih i županijski vijećnik SDP-a Luka Zrinski te im uz čestitke u dosadašnjem radu poželio i puno sreće i uspjeha u njihovom budućem radu. Za predsjednicu Foruma mladih Cestica izabrana je Nives Božić, podpredsjednici su Ana Antolić i Luka Hrženjak, a u općinski odbor izabrani su Fazlija Gjylian, Antonio Ivančić i Lucija Vupora.

- Hvala svima koji ste došli i povjerili nam svoj glas, nadamo se da ćemo opravdati vaše povjerenje i da će se nastaviti dobra suradnja unutar Foruma - rekla je predsjednica Nives Božić.

Nakon konvencije, povodom Valentinova SDP Cestica i Forum mladih SDP-a Cestice organizirao je ples srca uz živu muziku za građane. Sve prisutne pozdravili su Žarko Rodeš, zamjenik načelnika Cestice i Miroslav Marković, predsjednik varaždinskog SDP-a, a prisutnima se prigodnim govorom obratilai Barbara Antolić Vupora, predsjednica SDP-a Varaždinske Županije i kandidatkinja za EU Parlament.

- Lijepo je vidjeti da se toliko ljudi okupilo na inicijativu Foruma mladih, nadam se da ćemo i dalje biti toliko složni, te pokazati našu snagu na predstojećim izborima! - poručila je Barbara Antolić Vupora.

sdp_cestica_01.jpg

sdp_cestica_02.jpg

sdp_cestica_03.jpg

sdp_cestica_04.jpg

sdp_cestica_05.jpg

sdp_cestica_06.jpg

sdp_cestica_07.jpg

sdp_cestica_08.jpg

sdp_cestica_09.jpg

sdp_cestica_10.jpg

sdp_cestica_11.jpg

sdp_cestica_12.jpg