Održane izborne skupštine HNS-ovih podružnica u Lepoglavi i Klenovniku

Varaždinske vijesti | 10.11.2017. u 17:38h | Objavljeno u Aktualno

U srijedu, 8. studenoga u Lepoglavi je održana izborna skupština HNS-a Podružnice Lepoglava. Za predsjednika podružnice u sljedećem četverogodišnjem mandatu izabran je dosadašnji predsjednik Milan Pavleković, a za potpredsjednike Zorislav Rodek i Danijel Kihas. Izabrani su i članovi predsjedništva HNS-a, članovi Nadzornog odbora, delagati za skupštinu županijske organizacije, kao i delegati za Sabor HNS-a.

Prije same skupštine podružnice, održane su izborne skupštine Ženske inicijative i Interesnog odbora Mladih Podružnice Lepoglava. Za predsjednicu Ženske inicijative HNS-a Lepoglave izabrana je Marija Ribić, a za predsjednicu Interesnog odbora Mladih Natalija Cikač.

HNS_-_lepoglava_1.jpg

Okupljenima se obratio gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić, koji je članovima zahvalio na "dosadašnjem ustrajnom radu i angažmanu koji su doprinijeli pobjedi na lokalnim izbornim, zahvaljujući čemu HNS u Lepoglavi kontinuirano obnaša izvršnu vlast od 2001. godine". Kandidat za predsjednika ŽO HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić također je članovima zahvalio na doprinosu te iznio svoje viđenje rada HNS-a U Varaždinskoj županiji i prezentirao aktivnosti i ciljeve, uz poruku da "HNS čine ljudi". Svoju potporu su pristunima dali i načelnik Općine Klenovnik Mladen Blaško i načelnik Općine Maruševec Damir Šprem.

HNS_-_lepoglava_2.jpg

Istog je dana održana i izborna skupština HNS-a podružnice Klenovnik. Za predsjednika podružnice je izabran Mladen Blaško, a za potpredsjednike Sanja Kolenko i Zoran Bencek, te članovi predsjedništva HNS-a, članovi Nadzornog odbora, delagati za skupštinu županijske organizacije, kao i delegati za Sabor HNS-a.

U Klenovniku su izabranim i članovima potporu došli dati načelnik Općine Maruševec Damir Šprem, gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić i načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec, kao i kandidat za predsjednika ŽO Alen Leverić.

HNS_-_klenovnik_1.jpeg