OBRAT Filip B. ispričao se Alenu Kišiću zbog iznijetih optužbi!

| 21.1.2017. u 08:24h | Objavljeno u Aktualno

Filip B., učenik koji je zajedno s ocem prozvao varaždinskog dožupana i SDP-ovog kandidata za varaždinskoga gradonačelnika Alena Kišića, uputio je javnu ispriku putem Facebooka.

- Javno se preko svog facebook profila ispričavam gospodinu Alen Kišić zbog iznijetih optužbi. Ispričat ću se također preko svih medija koji su prenijeli moje priopćenje. Nakon primljenih poruka, koje su očito lažne zbog toga, jer su telekomunikacijski stručnjaci objasnili da se preko online programa može lažirati broj i poslati poruka u tuđe ime, oblatio sam Alena Kišića, što mi nije bila namjera. Nadam se da će Alen ovu ispriku prihvatiti i shvatiti da sam pogriješio, odnosno da sam trebao prije svega toga provjeriti je li je to sve točno i tek tada kad bi se utvrdilo da je točno, izaći s priopćenjem u javnost. Još jedanput se ispričavam Alenu Kišiću zbog toga što sam mu priredio neugodnosti, kao i u privatnom, tako i u poslovnom životu. Također se moram i ispričati javnosti i reći im da je Alen dobar čovjek, dobar političar i da ne trebaju sumnjati niti u njega, a niti u njegove političke sposobnosti, stoji od ponoći na profilu Filipa B.

Ovakav obrat zahtjeva temeljito objašnjenje što se to zapravo zbivalo ovih dana, objašnjenje koje bi  bivši član Foruma mladih svakako morao dati, ukoliko ne želi da na kraju ne ostane dojam kako  je u aferi „Bajsić-Kišić“ manipulator zapravo cijelo vrijeme bio on, a nikako ne predsjednik varaždinskog SDP-a.