Neven Bosilj i Miroslav Marković Foto: Martin Novosel

Neven Bosilj prvi predao potpise: Na pravom sam smjeru ako me napada Patafta

VV | 26.4.2021. u 10:22h | Objavljeno u Aktualno

Danas je u Gradskoj vijećnici izbornom povjerenstvu kandidat SDP-a Neven Bosilj, prvi predao potpise potrebne da se i službeno kandidira za predstojeće izbore u Varaždinu. Bosilj je na današnjoj predaji kandidature donio 1300 potpisa.

- Prvi sam najavio kandidaturu, prvi donosim potpisne liste i prvi ću biti na biračkom listiću. Sada kada sam dolazio na predaju potpisa sam dobio pozive iz stranke da i dalje dobivam poptise, ali nije potrebno jer već donosim 1300 potpisa. Zavladala je panika od strane Patafte i Čehoka kao i HDZ-a. Igraju istu igru kao i prije četiri godine. Napadi koji dolaze s njihove strane na mene pokazuje da je razina panike kod njih poprilična. Zbog toga želim istaknuti da će građani ovog grada 16. svibnja donijeti svoju presudu, a mi znamo kakva će ona biti. Novi gradonačelnik grada Varaždina ću biti ja, uvjeren sam - rekao je Bosilj.

Osvrnuo se Bosilj i na komentare Davora Patafte koji je optužio SDP da je suodgovoran za varaždinsko ruglo izgrađeno od bala smeća na vodozaštitnom području i štetu od 700 milijuna kuna.

- Ja sam znao da će kampanja biti prljava te da će se krenuti s takvom gomilom laži i neutemeljenim optužbama kao što je to krenuo Davor Patafta, ali nije bitno što se govori, nego tko govori. Ako mene napada Davor Patafta onda sigurno znam da sam sigurno na pravom smjeru - zaključio je Bosilj. 

Bosilj_predaja_potpisa3.jpg

Bosilj_predaja_potpisa5.jpg

Bosilj_predaja_potpisa6.jpg

Bosilj_predaja_potpisa4.jpg

Označeno u