Nakon tribine u Kućanu i Gojancu, prikupljanje donacija za nastradale u eksploziji

| 25.11.2016. u 11:07h | Objavljeno u Aktualno

Nakon tribine u Kućanu Gornjem, varaždinski SDP je ponovno organizirao uspješnu tribinu o poljoprivredi, ovog puta u suradnji Gradske organizacije SDP-a Varaždin i mjesnog ogranka u Gojancu.

U Vatrogasnom domu okupilo se nekoliko desetaka građana koji su mogli čuti savjete o povrćarstvu i zaštiti povrća, upotrebi pesticida te sličnim temama koje omogućuju učinkovitiju i kvalitetniju proizvodnju povrća. Predavanje i savjete okupljenima dale su im agronomkinje Dijana Vidović i Simona Murković, koje već više godina rade upravo na promicanju i kvaliteti proizvodnje povrća, a svoje znanje s poljoprivrednicima i ovog puta podijelile su besplatno.

Okupljenim građanima na tribini su se priključili i članovi vodstva varaždinskog SDP-a, na čelu sa zamjenikom župana i predsjednikom Gradske organizacije Alenom Kišićem, koji je ukratko pozdravio nazočne.

- Veliki odaziv građana na ovu tribinu ponovno nas veseli, jer vidljivo je da su ovakve teme i više nego zanimljive našim sugrađanima u varaždinskim prigradskim naseljima, kojih ima dosta koji se na neki način bave poljoprivredom. I to je ono što je kod nas posebno lijepo, naše brojne različitosti i teme koje nas zanimaju, a na kraju dana svi mi živimo u ovom gradu i stalo nam je da svaki milimetar našeg grada bude uređen i ugodan za život - rekao je Alen Kišić.

Aktivnosti varaždinskih SDP-ovaca ovdje ne staju. Ponovni razlog za druženje bit će ove subote na varaždinskom placu, gdje će se u organizaciji SDP-ovog Foruma mladih Varaždinske županije i Grada Varaždina i Foruma žena Ludbreg organizirati humanitarna akcija prikupljanja donacija za obitelji nastradale u nedavnoj eksploziji u Varaždinskim Toplicama.

Za tu priliku, vrijedne su forumašice pripremile i lijepe božićne aranžmane.