Donirali su suhu hranu, konzerve, deke, ručnike i novinski papir Foto: Mladi HNS-a Varaždin

Mladi HNS-a Varaždin predali donaciju Udruzi za zaštitu životinja Spas Varaždin

M.N./Varaždinske vijesti | 11.2.2018. u 17:31h | Objavljeno u Aktualno

U petak, 9. veljače, Mladi  HNS-a Varaždin predali su donaciju Udruzi za zaštitu životinja Spas Varaždin. Štićenike Udruge Spas razveselili su suhom hranom, konzervama, te dekama, ručnicima i novinskim papirom kako bi što toplije proveli ove hladne dane. Donaciju je predala predsjednica Mladih HNS-a Varaždin Petra Bakšaj.

- Od srca hvala svim članovima Mladih HNS-a Varaždin, Ženskoj inicijativi HNS-a Varaždin, Predsjedništvu HNS-a Varaždin i svima koji su sudjelovali u donaciji. Prioritet Mladih HNS-a Varaždin je društveno djelovanje i socijalna osjetljivost, te samim time želimo potaknuti druge da budu društveno aktivniji i odgovorniji. Pozivamo sve da, ako su u mogućnosti, doniraju Udrugu Spas bilo hranom i potrepštinama ili udomljenjem najboljeg čovjekovog prijatelja – istaknula je Bakšaj.

Predaju donacije podržali su i predsjednik Podružnice HNS Varaždin Mario Sambolec, zamjenici predsjednika Enriko Parlaj i Igor Klopotan, te predsjednica Ženske inicijative HNS-a Varaždin Andreja Blazinarić.

- Mladi HNS-a,ovom donacijom koje je podržalo cijelo Predsjedništvo HNS-a Varaždin, žele sudjelovati u brizi za napuštene životinje. Na taj način želimo senzibilizirati i ostatak javnosti te potaknuti sve građane na brigu o kućnim ljubimcima. Želim se zahvaliti djelatnicima i volonterima Udruge SPAS na njihovoj požrtvovnosti i radu sa napuštenim životinjama. Siguran sam da će članice i članovi HNS-a i ubuduće sudjelovati u ovakvim akcijama - istaknuo je Sambolec.