Mladi HNS-a osudili napad Čačića na ministricu Divjak

Varaždinske vijesti | 26.3.2018. u 08:24h | Objavljeno u Aktualno

Tijekom proteklog vikenda, od 23. do 25. ožujka, u Zelendvoru su održane 1. i 2. sjednica Središnjeg interesnog odbora Mladih HNS-a (SIOM), najvišeg izvršnog tijela između dvije sjednice Skupštine, koje čine Predsjedništvo Mladih HNS-a, te predsjednici regionalnih saveza i županijskih organizacija. Dvodnevni događaj započeo je konstituiranjem tijela, a na 2. sjednici je analizirano stanje organizacije te raspravljen plan rada u narednom razdoblju.

SIOM-om predsjeda Ivan Bednjanić Bunić, predsjednik Mladih HNS-a, a na sjednicama je sudjelovao i Alen Grabar, potpredsjednik Mladih HNS-a i predsjednik Mladih HNS-a Varaždinske županije. Večernjem druženju mladih pridružili su se i predsjednik županijske organizacije HNS-a, Alen Leverić, te tajnik Zlatan Mošmondor.

- Drago nam je da su se brojni građani i poznati Hrvati pridružili kampanji Mladih HNS-a #ZAistanbulsku (koju je podržala i Severina, op.a.), te da je Vlada jednoglasno usvojila Istanbulsku konvenciju i uputila ju na ratifikaciju u Sabor. Oštro osuđujemo degutantne napade varaždinskog župana Čačića na ministricu Divjak, gdje je, nazvavši ju manekenkom, zapravo dokazao da, zbog ljudi poput njega, upravo i trebamo Istanbulsku. Možda je, isfrustriran rezultatima koje isporučuje na čelu Varaždinske županije, ljut i na rezultate rada svojih najbližih suradnika, zapravo se, omaškom osvrnuo na njihove prošle karijere. I aktualni rad. Također, željeli bismo istaknuti kako HNS-ovci nisu jalni, pa tako ni na nedavno dobiven ten na Tenerifama posebne savjetnice Martinčević, no svakako bismo upozorili Reformiste da ne zagađuju medijski prostor insinuacijama o političkom odabiru škola za eksperimentalno provođenje kurikularne reforme, jer njihov napad samo ukazuje na njihovu zavist što je HNS na čelu više od trećine JLS Varaždinske županije - poručili su Mladi HNS-a.

Označeno u