Ludbreški HNS-ovci apelirali na Grad Ludbreg i ŽUC zbog problema u Frankopanskoj ulici Foto: Ilustracija/Grad Ludbreg

Ludbreški HNS-ovci apelirali na Grad Ludbreg i ŽUC zbog problema u Frankopanskoj ulici

Varaždinske vijesti | 19.3.2017. u 15:03h | Objavljeno u Aktualno

Iz HNS-a Podružnice Ludbreg uputili su prije nekoliko dana dopis adresiran na Grad Ludbreg te na Županijsku upravu za ceste kako bi se riješili problemi u ludbreškoj Frankopanskoj ulici.

Tražili su, naime, dodatnu analizu projektne dokumentacije i eventualne korekcije u izvođenju radova na izgradnji ceste i pješačke staze u spomenutoj ulici.

Kako kaže Mladen Žunko, v.d.predsjednika HNS-a Podružnice Ludbreg, dopis su uputili nakon što su brojni građani upozorili na radove koji se izvode na rekonstrukcij Frankopanske te su primjerice upozorili kako bi trebalo obaviti korekciju visine kolničkog traka. Također, građani su izrazili bojazan da bi kasnije mogli imati probleme s oborinskim vodama.

- Drago nam je da je gradonačelnik Dubravko Bilić brzo reagirao na naša upozorenja te se nadam da će se problem ubrzo riješiti – rekao je Mladen Žunko.

Ovom prilikom HNS Ludbreg uputio je svim Ludbrežankama i Ludbrežanima čestitke u povodu proslave Dana Grada, stoji u priopćenju HNS-a Podružnice Ludbreg.

Označeno u