„LUDBREG MOJ GRAD“ Predstavljena SDP – ova lista za Gradsko vijeće Ludbrega

Varaždinske vijesti | 24.4.2021. u 11:49h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Lista SDP–a za Gradsko vijeće Ludbrega predstavljena je danas u središtu tog grada. Nositelj SDP – ove liste Krešimir Šalig govorio o planovima za Ludbreg u naredne četiri godine.

- Ludbreg je grad koji se posljednjih godina ubrzano mijenja i nametnuo se kao središte ovog dijela Podravine. Građani SDP prepoznaju kao pouzdanog partnera koji prepoznaje potrebe našeg kraja, pretvara ih u projekte i osigurava njihovu realizaciju- napomenuo je Šalig predstavljajući program pod sloganom „Ludbreg – Moj Grad“.

Aglomeracija Ludbreg kao ključni infrastrukturni projekt, smanjivanje prireza s ciljem poreznog rasterećenja građana i program poticanja kupnje prve nekretnine mladima, neki su od glavnih naglasaka programa SDP – a za Ludbreg.

- Mi ljudima govorimo istinu. Poštenje nas definira i u tome smo drugačiji od drugih. Opstanak SDP – a u Ludbregu, jamac je da će Ludbreg i dalje razvijati. Nama su ljudi u prvom planu i zbog toga nam je interes građana Ludbrega prioritet - rekla je kandidatkinja za županicu Varaždinsske županije Barbara Antolić Vupora.

Podršku SDP – ovoj listi dao i potpredsjednik SDP – a Hrvatske Siniša Hajdaš Dončić.

„LUDBREG – MOJ GRAD“ – Lista SDP -a za Gradsko vijeće Grada Ludbrega :

1. Krešimir Šalig, nositelj liste
2. Kristina Mirčetić Petrin
3. Nino Ivanuša
4. Maja Prebegović
5. Alen Špikić
6. Milica Pahor
7. Ivan Havaić
8. Katarina Zadravec
9. Mario Vusić
10. Nevenka Mirčetić
11. Eduard Stubić
12. Brankica Havaić
13. Antun Novota

 ludbreg.jpg

Označeno u
Galerija slika