Lepoglavski SDP-ovci izabrali vodstvo: Kovaču još jedan mandat Foto: SDP Lepoglava

Lepoglavski SDP-ovci izabrali vodstvo: Kovaču još jedan mandat

Varaždinske vijesti | 11.12.2017. u 19:02h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Gradska organizacija SDP-a Lepoglava na izbornoj je konvenciji u nedjelju izabrala novo vodstvo, a organizaciju će u novom četverogodišnjem mandatu i dalje voditi njezin dosadašnji predsjednik Hrvoje Kovač, koji je jednoglasnom odlukom članova Konvencije potvrđen kao novi/stari predsjednik lepoglavskog SDP-a.

Osim Kovača koji će funkciju predsjednika organizacije obnašati i naredne četiri godine, na Konvenciji se za isti vremenski period birao i sastav Gradskog odbora, Predsjedništva i zamjenik predsjednika. Mandat zamjenika predsjednika potvrđen je i Siniši Štefičaru, dok će uz njega i predsjednika Kovača, u Predsjedništvu Gradske organizacije u ovom mandatu biti Ružica Kučar, Mario Varović i Alojz Gredelj.

Članovi novog saziva Gradskog odbora Gradske organizacije SDP-a Lepoglave u četverogodišnjem mandatu su Goran Behin, Biserka Đurđević, Ivan Hojsak, Ivan Jug, Natalija Kuča, Danijela Rihtar-Habulin, Marina Sambol, Stjepan Špiranec, Boris Žulić i Melita Županić. Gradski odbor će na prvoj sljedećoj sjednici imenovati i novu tajnicu Gradske organizacije, a kandidatkinja za tu funkciji je Željka Paska.

Po završetku službenog dijela Konvencije, okupljenim se članovima i članicama SDP-a obratio i novi/stari predsjednik Gradske organizacije SDP-a Lepoglava. Kovač je u svom obraćanju zahvalio članovima i članicama na povjerenju te naglasio ulogu cijele organizacije i svakog pojedinca u kvalitetnom radu lepoglavskog SDP-a.

- SDP smo svi mi. I mali i veliki, i novi i već prekaljeni socijaldemokrati. Svi zajedno odgovorni smo za prepoznavanje SDP-a kao pravog partnera naših Lepoglavčana. Pred nama je velika obaveza i jasan cilj u kojem ćemo stvoriti pozitivnu atmosferu zbog koje će nam građani prilaziti sami, a uz njihovu pomoć gradit ćemo s jedne strane snažniji SDP, a s druge strane upravo pokazati da nam je mišljenje građana važno i da na nas uvijek mogu računati. SDP jest ono Srce Dobrih Promjena koje trebaju Lepoglavi. Ovo je početak jednog novog SDP-a koji spaja dobro i prekida loše u Lepoglavi. Zajedno možemo sve. Zajedno moramo sve – poručio je Kovač i dodao kako je najveće bogatstvo lepoglavskog SDP-a zajedništvo svih članova koje je bez podjela i klanova te s jasnom vizijom svog puta.

sdp-lepoglava-1.jpg

sdp-lepoglava-2.jpg

sdp-lepoglava-3.jpg

sdp-lepoglava-4-hrvoje-kovac.jpg